Ennen matkaa

Matkan peruminen

Ikävä kyllä joskus matka joudutaan perumaan erinäisistä syistä. Suosittelemme kaikkia matkustajiamme tarkistamaan matkavakuutuksensa korvausehdot, mikäli joudut perumaan golfmatkasi.

Golf Plaisirille on ilmoitettava heti, kun matka peruuntuu. Matkaehdoistamme löydät ohjeet miten toimia. Mahdolliset peruutetun matkan palautukset maksetaan päämatkustajalle heti, kun kaikki vaadittavat asiakirjat ovat lähetetty Golf Plaisirille. Jos et saavu lennolle ajoissa, matka perutaan eikä matkan hintaa palauteta.

Taulukossa lisätietoa peruutusmaksuista.

>40 päivää ennen matkaa 40-15 päivää ennen matkaa 14-8 päivää ennen matkaa <8 päivää ennen matkaa
Peruutusturvan kanssa Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 €
Ilman peruutusturvaa Jäljelle jäänyt maksu** 25 % matkan hinnasta 50 % matkan hinnasta 100 % matkan hinnasta

*) Kustannukset peruutusturvan jälkeen riippuu matkan hinnasta välillä 25-70 €. Lue lisää peruutusturvasta.**) Yleisten matkapakettiehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista ilman peruutusturvaa perittävät kulut ovat vähintään 100 €/henkilö ellei toisin ole mainittu. Muilta osin Golf Plaisir noudattaa yleisten matkapakettiehtojen peruutus- ja muutoskuluja. Tämä ei koske omatoimimatkoja, eikä tiettyjen lentoyhtiöiden operoimia matkapaketteja tai lentoja, joihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.