Ennen matkaa

Matkan peruminen

Ikävä kyllä joskus matka joudutaan perumaan erinäisistä syistä. Suosittelemme kaikkia matkustajiamme tarkistamaan matkavakuutuksensa korvausehdot, mikäli joudut perumaan golfmatkasi.

Golf Plaisirille on ilmoitettava heti, kun matka peruuntuu. Matkaehdoistamme löydät ohjeet miten toimia. Mahdolliset peruutetun matkan palautukset maksetaan päämatkustajalle heti, kun kaikki vaadittavat asiakirjat ovat lähetetty Golf Plaisirille. Jos et saavu lennolle ajoissa, matka perutaan eikä matkan hintaa palauteta.

Taulukossa lisätietoa peruutusmaksuista.

 

>40 päivää ennen matkaa 40-15 päivää ennen matkaa 14-8 päivää ennen matkaa <8 päivää ennen matkaa
Peruutusturvan kanssa Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 € Peruutusturva* + 20 €
Ilman peruutusturvaa Jäljelle jäänyt maksu** 25 % matkan hinnasta 50 % matkan hinnasta 100 % matkan hinnasta

 

 

*) Kustannukset peruutusturvan jälkeen riippuu matkan hinnasta välillä 25-70 €. Lue lisää peruutusturvasta**) Matkapakettiehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista ilman peruutusturvaa perittävät kulut ovat vähintään 300 €/henkilö ellei toisin ole mainittu***. Tämä ei koske omatoimimatkoja, eikä tiettyjen lentoyhtiöiden operoimia matkapaketteja tai lentoja, joihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.

***Muutoskuluna perimme toimistomaksun 20 € , kun matkan lähtöpäivää, matkakohdetta tai hotellia muutetaan viimeistään 40 päivää ennen matkan alkua. Tähän lisätään  myös alkuperäisen ja uuden matkan mahdollinen hinnanerotus. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

Matkan peruminen

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.