Fairplay Resort

Fairplay Resort

Viihdyttävä golfkenttä upessa ympäristössä!

Vain puolen tunnin päässä rannikolta, Gibraltarin ja Cadizin välissä, on Fairplay Resort. Liituvalkoinen hotelli erottuu maisemasta ja kontrasti vihreän ja rehevän golfkentän kanssa on silmiinpistävä.

Hemmottele itseäsi todella mukavalla golflomalla Fairplay Resort Golf & Spassa, erittäin tyylikkäässä golfkohteessa. Vehreän golfkentän ympäröimä liituvalkoinen hotelli tarjoaa upean kontrastin silmälle ja ympäristö on ainutlaatuisen kaunis. Täällä nautit kilometrien pituisista näkymistä Los Alcornocalesin kansallispuistoon. Fairplay GC on useiden ammattilaisten yhteistyö, ja sen on suunnitellut arkkitehti Baron Paul Rolin, Robert Trent Jonesin entinen kumppani.

Tiedot

Golfisäntäkyllä
Etäisyys golfkentälle0 km
Etäisyys lentokentältäMalaga 170 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiinCadiz 60 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.405€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
5 x koko päivän green fee
edestakaiset lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 296€
18-reiän green fee vapaapäiväksi Fairplay golfkentälle 59€
Korotus Deluxe huoneeseen 101€ saatavuuden mukaan.
Korotus Grand suiteen 508€ saatavuuden mukaan.
Semi All-inclusive-lisä 228€ Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan illallisen aikana ja baarissa klo 17.00–23.00 (mm. paikalliset viinit, oluet ja virvoitusjuomat).
Ilman golfia vähennys -76€

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Lennot
Lennämme pääsääntöisesti Norwegianin suorilla lennoilla Malagaan. Lennämme myös tietyillä viikoilla Finnairin suorilla lennoilla.

Sää tällä hetkellä

weather-icon21.3℃

Fairplay Golf Club

Fairplay GC on useiden ammattilaisten yhteistyö, ja sen on suunnitellut arkkitehti Baron Paul Rolin, Robert Trent Jonesin entinen kumppani. Sen jälkeen kenttää on kunnostettu ja siivottu 2 miljoonalla eurolla ja se on saanut esimerkiksi täysin uusia viheriöitä. Tavoitteena on aina ollut todella hyvä lomagolfkenttä, jonka pelaamisesta todella nautit. Tuloksena on erittäin viihdyttävä par 73 -kenttä, jossa on viisi par 5 -väylää, Vaikka kenttä ja hotelli sijaitsevat massiivisen korkealla tasangolla, kenttä on  tasainen ja helppo kävellä. Luonto on rehevää ja löydät alueelta paljon kauniita korkkitammia.
Signature-väylän tulee olla väylä 13, par 5, jonka viheriön edessä on strateginen vesieste. Mutta se, mikä piirtyy useimpiin verkkokalvoihin, on väylä 10, par 3, jolla on mittaa vain 130 metriä keltaiselta teeltä, mutta upea näkymä La Jandan laaksoon jää todella mieleen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Lisätietoa Par 73, 6072 56164671
Driving range Kyllä, nurmilyöntipaikat
Kentän suunnittelija Baron Raul Rolin

Fairplay Golf & Spa Resort

Hotellissa on tehty huolellinen kunnostus viime vuosina samaan aikaan, kun golfkenttä kunnostettiin. Astut sisään tilavaan ja juhlavaan vastaanottoaulaan, joka tuntuu lämpimältä ja kutsuvalta. Panoraamaikkunat luovat aulaan aivan erityisen tunnelman ja niistä on upeat näkymät La Jandan laaksoon, ja valtaville riisipelloille. Vastaanoton alapuolella on suuri spa-alue sisäuima-altaalla, josta myös hengästyttävät näkymät. Standard-huoneet ovat kooltaan 36 m², ja niissä yhdistyy moderni muotoilu ja värikäs tunnelma, jota parhaiten kuvaillaan “hillityksi ylellisyydeksi”! Huoneissa on esimerkiksi king-size-vuoteet, terassi, kansainväliset tv-kanavat, langaton internetyhteys ja kylpyhuone erillisellä kylpyammeella ja suihkulla. Hotellissa on kolme erilaista ravintolaa, joista yksi on á la carte -ravintola, jossa on miellyttävä ilmapiiri, buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen ja puolihoitoon sisältyvä illallinen. Lisäksi löydät ravintolan golfkentän puoleisesta osasta hotellia. Tämä on viihtyisä ja erinomaisella paikalla sijaitseva ravintola, jossa ihana terassi 9 ja 18 väylän viheriöiden suuntaan. Täällä voit kruunata kierroksen hyvällä aterialla kera virkistävän juoman.

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiFair Play Golfin vieressä
Huone134 huonetta. Suihku/kylpyamme, hiustenkuivain, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibaari.
TietoaRavintoloita, baari, spa, uima-allas, kuntoali, tennis, parkkeeraus
WifiLangaton internet ilman lisämaksua

Fairplay Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.