Fairplay Resort

Fairplay Resort

Viihdyttävä golfkenttä upessa ympäristössä!

Vain puolen tunnin päässä rannikolta, Gibraltarin ja Cadizin välissä, on Fairplay Resort. Liituvalkoinen hotelli erottuu maisemasta ja kontrasti vihreän ja rehevän golfkentän kanssa on silmiinpistävä.

Hemmottele itseäsi todella mukavalla golflomalla Fairplay Resort Golf & Spassa, erittäin tyylikkäässä golfkohteessa. Vehreän golfkentän ympäröimä liituvalkoinen hotelli tarjoaa upean kontrastin silmälle ja ympäristö on ainutlaatuisen kaunis. Täällä nautit kilometrien pituisista näkymistä Los Alcornocalesin kansallispuistoon. Fairplay GC on useiden ammattilaisten yhteistyö, ja sen on suunnitellut arkkitehti Baron Paul Rolin, Robert Trent Jonesin entinen kumppani.

Tiedot

Golfisäntä kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 km
Etäisyys lentokentältä Malaga 170 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Cadiz 60 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.475€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
5 x koko päivän green fee
suorat lennot Helsinki-Malaga
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 325 €
18-reiän green fee vapaapäiväksi Fairplay golfkentälle 56 €
Korotus Deluxe suiteen 161 € saatavuuden mukaan.
Semi All-inclusive-lisä 6 päivää 217 € Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan illallisen aikana ja baarissa klo 17.00–23.00 (mm. paikalliset viinit, oluet ja virvoitusjuomat).
Ilman golfia vähennys -40 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26.1℃

Fairplay Golf Club

Fairplay GC on useiden ammattilaisten yhteistyö, ja sen on suunnitellut arkkitehti Baron Paul Rolin, Robert Trent Jonesin entinen kumppani. Sen jälkeen kenttää on kunnostettu ja siivottu 2 miljoonalla eurolla ja se on saanut esimerkiksi täysin uusia viheriöitä. Tavoitteena on aina ollut todella hyvä lomagolfkenttä, jonka pelaamisesta todella nautit. Tuloksena on erittäin viihdyttävä par 73 -kenttä, jossa on viisi par 5 -väylää, Vaikka kenttä ja hotelli sijaitsevat massiivisen korkealla tasangolla, kenttä on  tasainen ja helppo kävellä. Luonto on rehevää ja löydät alueelta paljon kauniita korkkitammia.
Signature-väylän tulee olla väylä 13, par 5, jonka viheriön edessä on strateginen vesieste. Mutta se, mikä piirtyy useimpiin verkkokalvoihin, on väylä 10, par 3, jolla on mittaa vain 130 metriä keltaiselta teeltä, mutta upea näkymä La Jandan laaksoon jää todella mieleen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Lisätietoa Par 73, 6072 56164671
Driving range Kyllä, nurmilyöntipaikat
Kentän suunnittelija Baron Raul Rolin

Fairplay Golf & Spa Resort

Hotellissa on tehty huolellinen kunnostus viime vuosina samaan aikaan, kun golfkenttä kunnostettiin. Astut sisään tilavaan ja juhlavaan vastaanottoaulaan, joka tuntuu lämpimältä ja kutsuvalta. Panoraamaikkunat luovat aulaan aivan erityisen tunnelman ja niistä on upeat näkymät La Jandan laaksoon, ja valtaville riisipelloille. Vastaanoton alapuolella on suuri spa-alue sisäuima-altaalla, josta myös hengästyttävät näkymät. Standard-huoneet ovat kooltaan 36 m², ja niissä yhdistyy moderni muotoilu ja värikäs tunnelma, jota parhaiten kuvaillaan ”hillityksi ylellisyydeksi”! Huoneissa on esimerkiksi king-size-vuoteet, terassi, kansainväliset tv-kanavat, langaton internetyhteys ja kylpyhuone erillisellä kylpyammeella ja suihkulla. Hotellissa on kolme erilaista ravintolaa, joista yksi on á la carte -ravintola, jossa on miellyttävä ilmapiiri, buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen ja puolihoitoon sisältyvä illallinen. Lisäksi löydät ravintolan golfkentän puoleisesta osasta hotellia. Tämä on viihtyisä ja erinomaisella paikalla sijaitseva ravintola, jossa ihana terassi 9 ja 18 väylän viheriöiden suuntaan. Täällä voit kruunata kierroksen hyvällä aterialla kera virkistävän juoman.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Fair Play Golfin vieressä
Huone 134 huonetta. Suihku/kylpyamme, hiustenkuivain, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibaari.
Tietoa Ravintoloita, baari, spa, uima-allas, kuntoali, tennis, parkkeeraus
Wifi Langaton internet ilman lisämaksua

Fairplay Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.