Ennen matkaa

Passi

Vastuu passi- ja viisumivaatimusten selvittämisestä ja noudattamisesta on matkustajalla. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan (kohta 2.3) matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Varmista hyvissä ajoin ennen lähtöä, että sinulla on ehjä, voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan. Euroopan sisäisten matkojen suositus on, että passi on määräysten muutosten varalta voimassa 3 kk matkan jälkeen ja kaukomatkojen osalta suositus on, että passi on voimassa 6 kk matkalta palaamisen jälkeen. Huomioithan, että alle 2-vuotiailla lapsilla tulee myös olla oma kuvallinen passi. Golf Plaisir ei vastaa seurauksista, jotka aiheutuvat siitä, että matkustajalla ei ole voimassa olevaa passia tai viisumia. Lisää tietoa passista löydät osoitteesta www.poliisi.fi/passi.

Passi

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.