Ennen matkaa

Matkatavarat, golfbägin kuljetus lennolla ja matkatavaran paino

Kaikilla lentoyhtiöllä on omat sääntönsä koskien matkatavaran painoa. Tarkista matka-asiakirjastasi mitkä säännöt koskevat matkasi matkatavaroita ja golfbägin kuljetusta.

Lue säännöt matkatavaroiden pakkaamisesta.

Arvoesineet ja varkauksille alttiit tavarat, kuten raha, arvopaperit, avaimet, korut, silmälasit, tietokoneet ja muu elektroniikkalaitteet on säilyttävä tärkeiden lääkkeiden kanssa käsimatkatavaroissa.

Matkatavaroista ja golfbägin kuljetuksen varaamisesta löytyy lisätietoja alta. Voit myös tiedustella lisätietoja Golf Plasirilta info@golfplaisir.fi tai soittamalla 09-615 474 06.

 

Golfbägin varaamisesta

Golfbägit varataan omatoimisesti sen jälkeen, kun olemme välittänneet matka-asiakirjasi viimeistään 10 – 14 päivää ennen matkaa, saat samalla tiedon lennonvarausnumerosta, jolla pääset kirjautumaan lentoyhtiön sivuille ja varaamaan golfbägin ja muut lisäpalvelut.

Finnair (AY)

Matkatavarat

Viikon ja Long Stay -lomilla jokainen matkustaja saa ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 23 kg ja ulkomittojen summa (korkeus+pituus+leveys) yhteensä 158 cm. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Lisäksi matkustaja saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka paino on enintään 8 kg.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Lue lisää matkatavara säännöistä ja ohjeista Finnairin lennoilla tästä.

Golfbägin kuljetus/Erikoismatkatavarat

Golfbägin kuljetus on lisämaksullinen 50 €/menopaluu. Lue lisätietoja tästä. 

Norwegian (DY/D8)

Matkatavarat

Viikon ja Long Stay -lomilla jokainen matkustaja saa ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 23 kg ja ulkomitat yhteensä (pituus+korkeus+leveys) 250 x 79 x 112 cm ja kokonaisympärysmitta enintään 300 cm. Lisäksi matkustaja saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka paino on enintään 10 kg.

Lisämaksu veloitetaan 23 kg:n painoisista kirjattavista matkatavaroista, sekä yli 10 kg:n painoisista pienistä matkatavaroista – 15 EUR kiloa ja lentoa kohden.

Lue lisää matkatavara säännöistä ja ohjeista Norwegianin lennoilla tästä.

Golfbägin kuljetus/Erikoismatkatavarat

Golfbägin kuljetus on lisämaksullinen 70 €/menopaluu. Lue lisätietoja tästä. 

Muut lentoyhtiöt

Golfbägin kuljetusmaksu tulee tarkistaa kulloinkin käytettävästä lentoyhtiöstä.

Matkatavarat, golfbägin kuljetus lennolla ja matkatavaran paino

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.