Golf Barcelonassa

Golf Barcelonassa on kenties harvinaista herkkua! Barcelona ei ole siis tunnetuinta ja suosituinta golfturismialuetta pohjoismaalaisten keskuudessa, mutta Katalonian pääkaupungin pohjoispuolella on todella hyviä golfkenttiä ja majoituskohteita, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin näihin vaihtoehtoihin perinteisten aurinkorannikon kohteiden ohella.

Itse asiassa on outoa, että pohjoismaalaiset golfmatkailijat valitsevat paljon harvemmin Barcelonan golfkohteekseen kuin Malagan tai Alicanten seudun. Vain 30 minuutin päässä lentokentältä löydät mahtavan 54-reikäisen El Prat -kentän. Aiemmin tämän alueen golfkentät olivat enemmän tai vähemmän vain jäsenille pyhitettyjä, mutta nyt täällä voi sekä majoittua että pelata kohtuullista maksua vastaan. Jos sen sijaan suuntaat pohjoisemmaksi melkein Gironan kaupunkiin, löydät seuraavan upean golfkentän, PGA Camiralin (tunnettiin pitkään PGA Catalunya nimellä), jossa on 36 reikää jaettuna Tour Coursen ja Stadium Coursen välillä. Jälkimmäinen on myös parhaiden golfkenttien listalla sijalla 1 koko Espanjassa!

Jos hyppäät sivuun rannikolta, löydät toisen 36-reikää kätkevän resortin nimeltään Emporda Golf. Empordasta löydät mukavan golfhotellin ja kaksi täysin erilaista Robert von Haggen luomaa golfkenttää. Jos haluat lähelle merta, viihtyisä Park Hotel San Jorge on erittäin suositeltava. Girona on myös ”must visit” -kohde kaikille alueella vieraileville. Viehättävä kaupunki täynnä kulttuuria.

Kohteemme Barcelonan alueella