Nuevo Portil

Nuevo Portil

Kiinnostava golfparatiisi!

Majoitu golfparatiisi Costa de la Luzilla persoonalliseen hotelliin, johon sisältyy semi all-inclusive, ja jossa golfia pääsee pelaamaan suoraan pihalta.

Espanjan Atlantin rannikko, alue Gibraltarin ja Portugalin välisellä rajalla on vakiinnuttanut asemansa golfkartalle ja yhtenä Pohjoismaalaisten suosikkikohteena. Kaunis koskematon luonto ja rauhallinen ympäristö Costa de la Luzilla näyttää sopivan meille erittäin hyvin. Kohteemme Nuevo Portil on sopiva lisäys ja vastakohta toiseen suosittuun kohteeseemme El Rompidoon verrattuna. El Rompido sijaitsee vain muutaman kilometrin etäisyyden päässä samassa ympäristössä, mutta on kuitenkin niin kovin erilainen.

Neljän tähden Nuevo Portil on pieni ja viihtyisä golfhotelli, jossa on ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen ilmapiiri. Golfkenttä sijaitsee aivan ikkunan alla. Mikä voisi olla sen parempaa!

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä 110 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Huelva, 18 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.635€

7 yötä kahden hengen huoneessa
semi all-inclusive
rajoittamaton 6 päivän greenfee
Finnairin suorat lennot Helsinki-Faro
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset kohteessa
golfisännän palvelu

Ennakkomaksu
Nuevo Portil matkojen ennakkomaksun eräpäivä on 1 päivä siitä, kun olemme lähettäneet varausvahvistuksen ja laskut sähköpostitse. Johtuen siitä, että suoria lentoja Faroon on vain rajallinen määrä, ja tarvitsemme ennakkomaksun ennen kun varaamme lennot asiakkaillemme. Ennakkomaksu 300 € / hlö. Lisätietoa info@golfplaisir.fi.

*Semi-all-inclusive
Matkan hintaan sisältyy valikoima juomia illallisella ja baarissa klo 17.00-22.00.

Lisämaksusta alk. hinnat / viikko
Yhden hengen huonelisä 325 €
Ilman golfia vähennys 73 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon32.9℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portilin golfkenttä ja ympäristö tarjoaa stressittömän ja rentouttavan ilmapiirin. Kentällä on omat haasteensa, mutta se ei ole ylitsepääsemätön. Eteläeurooppalaistyylinen 18-reikäinen puisto/metsäkenttä sijaitsee lievästi mäkisellä maalla ja väylien väliä reunustavat upeat mäntypuut.

Kapeat väylät vaihtelevat leveämpien kanssa, joissa on mahdollisuus hyödyntää draivilyöntiä ja korjata virheensä tiiltä. Kentän useat doglegit antavat pitkän kantaman pelaajalle ja mahdollisuuden riskinottoon ja useat par 4.reiät onnistuvat pitkällä ja rohkealla lyönnillä. Vaikein reikä on todennäköisesti ensimmäinen par 5.reikä, joka on itsessään melko leveä mutta pisin koko kentältä, ja siinä on vesieste. Mikäli hallitset ensimmäisen reiän hyvin, palkinto odottaa lyhyen par 3:n mukana, josta on upea näkymä rannikolle ja merelle. Kaksi muuta par 5.reikää näyttäytyvät haastavampina, joista 11-reiällä on iso lampi, joka vaikuttaa lyönteihin ja 15-reiällä on vaikea laskeutumispinta pitkällä lyönnillä. Molempia seuraa kuitenkin lyhyempi par 4, jossa on aikaa hengähtää.

Klubitalo sijaitsee hotellin päärakennuksessa, jossa on myös kauppa ja caddy master kätevästi pohjakerroksessa. Driving range ja pieni harjoitusalue sijaitsevat vastapäätä.

Nuevo Portilin kohde ja golfkenttä sopii juuri sinulle, joka haluaa rentouttavan ja mukavan pelipäivän, ja viihtyisän hotellin läheltä, eikä kaipaa liian haastavaa ja ylellistä golfkenttää.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5841 5528 5099 4904
Driving range Nurmialusta
Golfkentän suunnittelija Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil

Nuevo Portil ei kuulu samaan hotellityyppiin, kuin useat hotellit Espanjassa ja Portugalissa. Nuevo Portilin hotelli erottuu omaperäisellä arkkitehtuurillaan, tyylillään ja ympäristöllään. Hotellin ulkoasu muistuttaa ennemmin kartanoa Louisianassa, kuin golfhotellia Andalusiassa. Hotelli koostuu kahdesta eri rakennuksesta, joista toisessa sijaitsevat huoneet näkymällä altaalle tai golfkentälle. Toisessa rakennuksessa on vastaanotto, baari, ravintola, spa, kuntosali ja ”klubitalo”. Kaikki on helposti saatavilla ja lähellä.

Päärakennuksessa on lämmin ja kotoisa tunnelma. Baari, jossa voi nauttia drinkin ennen illallista on tilapäinen olohuoneesi. Oman huoneen terassi muistuttaa myös kotipihaa. Henkilökunta on ystävällistä ja asiaspalveluhenkisiä, ja tunnistavatkin pian miten haluat juoda kahvisi tai mistä muusta pidät. Semi all-inclusiveen kuuluu 7 aamiaista ja 6 illallista. Jotta voit nauttia täysillä lomastasi ja rentoutua, Nuevo Portilissa on mukautettu ”golf all-inclusive” konsepti, jossa juomat sisältyvät pakettiin iltaisin (17.00 – 23.00) baarissa ja ravintolassa nautittuna.

Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä, perinteisellä tyylillä sisustettuja ja sisältää tärkeimmät varustelut. Huoneissa on parveke tai terassi, jossa näkymä ulkouima-altaalle tai golfkentälle. Spassa on tarjolla lisämaksusta erilaisia hierontoja tai hoitoja. Hotellissa on pieni kuntosali, sauna ja höyrysauna. Myös uima-allasalue ja 18-reikäinen kenttä päärakennuksen vieressä takaavat viihtyvyyden.

Toisella puolella hotellia noin 100 metrin päässä sijaitsee meri ja ranta. Täältä on mukava kävelypolku, noin 10 minuutin pituinen Nuevo Portilin kylään.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Nuevo Portil klubitalon vieressä.
Huone 69 huonetta. Kaikissa huoneissa ilmastointi, minibaari ja hiustenkuivain ym.
Tietoa Ulkouima-allas, kuntosali, ravintola, baari.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.