Heritage Awali

Heritage Awali

Tervetuloa paratiisisaarelle!

Mauritius on todellakin vakiinnuttanut asemansa paratiisisaarena myös golfareille, ja monet pitävät Heritage Golf Clubia saaren ykkösgolfkenttänä. Se on ainoa 45-reikäinen kenttä Intian valtamerellä, ja sekä alkuperäinen kenttä Le Château GC että uudempi La Réserve Links ovat olleet isäntänä DP World Tourille, mikä todistaa niiden poikkeuksellisesta laadusta.

Heritage Awali Golf & Spa Resort, joka sijaitsee Mauritiuksen suhteellisen koskemattomalla etelärannikolla, tarjoaa täyshoidon ja joka päivä sisältyvän golfin. Resortissa on majoitusta raikkaassa ja rentouttavassa afrikkalaisessa tyylissä, joka saa sinut tuntemaan olosi kuninkaalliseksi. Vain muutaman askeleen päässä hiekkarannalta ja lähellä resortin kahta korkealle arvostettua golfkenttää, se on todellakin unelmakohde golfharrastajille.

Mauritiuksella on leima olla jotain eksotiikkaa ja ylellistä, ja se pitääkin paikkansa. Rannikkoa reunustavat upeat hotellialueet, joissa on erinomaista palvelua ja ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia ruokaelämyksiä. Heritage Awali ei ole poikkeus, vaan erottuu pikemminkin olemalla yksi harvoista rantalomakeskuksista, jotka liittyvät golfkenttään. Mauritius tarjoaa kahdeksan golfkenttää, joista kaikki ovat korkealaatuisia, mutta golfnäkökulmasta katsottuna Heritage Golf on mielestämme se kultahippu, jonka haluaa ja etsii, kun matkustaa puoliväliä maapalloa. Laadukas golf, hotelli, uiminen ja ylellinen all inclusive -paketti ovat onnistunut yhdistelmä, joka ei jätä ketään pettymään.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golfkenttiä Mauritiuksella 8
Etäisyys golfkentälle n 700m golfklubille. Kuljetus sisältyy
Etäisyys lentokentälle Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.935€

Turkish Airlines lennot Istanbulin kautta
matkatavaralaukku ja golfbägi ruumaan sekä käsimatkatavara
lentoateriat
7 yötä kahden hengen huoneessa, Deluxe Garden View
5 green fee Le Château ja 1 green fee La Réserve
Awalis all-inclusive juomineen
Golfisännän palvelut

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 999€
Premium inclusive 604 €
Korotus Deluxe Beachfront huoneeseen 1000€
Korotus Deluxe Seaview huoneeseen 1000€
Ilman golfia vähennys €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Tämän matkan peruutusehdot
Ennakkomaksua ei palauteta.
60-30 vrk ennen lähtöä = 50 % matkan hinnasta.
29 vrk ennen lähtöä = 100 % matkan hinnasta.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon25.2℃

Le Château Golf Course

Eteläafrikkalainen suunnittelija Peter Matkovitch sai tehtäväkseen muuttaa vanhan sokeriruokoplantaasin upeaksi golfkentäksi. Vaikka olosuhteet olivat erittäin hyvät, sillä aaltoileva maisema sijaitsee Bel Ombren luonnonsuojelualueen eteläreunalla, on sanottava, että hän on tehnyt suuren urotyön. Heritage Golf on rankattu Intian valtameren parhaaksi kentäksi ja se on ollut isäntänä Mauritius Openille, jolla on Euroopan kiertueen status.

Mauritiuksella on useita hyviä kenttiä, mutta Heritage Golf on mielestämme selvästi saaren paras. Yksikään väylistä ei yllä aivan merenrantaan, mutta useimmissa niistä, sekä ensimmäisellä että viimeisellä yhdeksiköllä, seisot haltioituneena katsellen ympärillä olevaa turkoosia merta. Vaikka meri ei ole osa pelikenttää, kentällä on paljon vesiesteitä. Kentällä on peräti viisi erilaista tiiauspaikkaa, mikä tekee kentästä vaihtelevan ja haastavan kaikentyyppisille pelaajille. Takatiiltä kenttä on todennäköisesti hirviö, ja valkoisilta tee-paikoilta pelaaminen vaatii varmasti singlitasoituksen. Useimmat pelaavat sinisiltä tai punaisilta tiipaikoilta, ja silloin kenttä on sekä hauska että sopivan vaikea. Ensimmäinen väylä on melko vaikea aloitusväylä, jossa on strategisesti sijoitellut väyläbunkkerit ja vaikea osua korotetulle viheriölle. Kentällä on melko runsaasti vaihtelua vähän vaikeampien väylien ja muutaman hieman helpommin pelattavan par 4-väylän välillä, jotka ovat noin 300 metrin mittaisia. Loppuosa ei kuitenkaan ole aivan helppoa, väylä 17 on rankattu kentän vaikeimmaksi reiäksi ja lopuksi väylä 18, joka on par 5-väylä, jolla on viheriö jossa on vesieste vasemmalla ja väyläbunkkerit oikealla. Merkittävää kentälle ovat kauniit korkeat heinänkaltaiset ruohot, jotka reunustavat useita väyliä.

Täällä on myös kaksipuolinen range ja erittäin mukava 9-reikäinen harjoituskenttä. Ei vähäisimpänä, voit nauttia erittäin mukavasta klubitalosta, jonka terassilla voit istua varjossa ja ihailla 18. reikää. Heritage Golfissa ei ole autopakkoa, ja voit rauhassa kulkea kentällä, vaikka useimmat maksavat hieman golfautolla ajamisesta. Klubilla saatu kohtelu on samalla korkealla tasolla kuin golfkentälläkin. Voit säilyttää golfbägiäsi golfklubilla, ja lähes ennen kuin olet astunut kuljetuksesta, mailasi ovat valmiina. Lopetettuasi golfkierroksen saat kylmät pyyhkeet viilentyäksesi.

Jos haluat pelata muita kenttiä kuin ne kaksi, jotka ovat majoituspaikassa, voit helposti ottaa taksin esimerkiksi Paradis Golf Clubille, joka on noin 25 minuutin päässä ja lisäksi golfkenttä tarjoaa erikoishinnan Heritage-vieraille. Muita vaihtoehtoja ovat sisämaan kenttä Avalon Golf Club tai mikset ottaisi koko päivän retkeä saarelle Ile Cerf ja pelaisit upealla Le Touessrok golfkentällä

Tiedot

Väylien määrä 18
Kenttäluonne Osittain mäkinen puistokenttä
Kenttätiedot Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Range Kyllä, lyönnit nurmikolta
Kenttäsuunnittelu Peter Matkovitch
Tasoitusraja 36
Kuljetus Ilmainen kuljetus Heritage Awali Resortista.

La Réserve Golf Links

Mauritius on todellakin vakiinnuttanut asemansa paratiisisaarina myös golfaajille, ja monet meistä pitävät Heritage Le Château Golf Coursea yhtenä, jos ei peräti parhaana, saaren tarjoamista kentistä.

La Réserve Golf Links avattiin ensimmäisen kerran vuonna 2023 ja oli jo seuraavana vuonna isäntänä Mauritiuksen ainoalle DP World Tour -kilpailulle. Golfkentän suunnittelija on eteläafrikkalainen Peter Matkovic, kuten myös sisarkentällään Le Chateau. Hänellä on ollut apunaan muun muassa British Openin voittaja Louis Oosthuizen. Välittäjät sanovat usein, että sijainnilla on merkitystä, eikä paljon parempaa sijaintia voi saada. Golfkenttä on kauniisti sijoitettu rinnettä alas kohti sinistä Intian valtamerta. Ensimmäinen reikä on kentän korkeimmalla kohdalla upealla näköalalla koko alueelle, ja kenttä päättyy alhaalla, missä myös klubitalo sijaitsee. Tämä on todellakin älykäs suunnitteluratkaisu, sillä jyrkkiä ylämäkiä ei tarvita, vaan suurin osa väylistä on loivia alaspäin upeilla näkymillä UNESCO:n suojellulle Bel Ombre -luonnonsuojelualueelle. Golfkentällä on selkeä Links-henki, ja entisillä sokeriruokopelloilla on huolellisesti istutettu erilaisia paikallisia ruoholajeja luodakseen modernin links-kentän. Se on erittäin kaunista ja näyttää myös links-kentältä. Ensimmäisellä yhdeksällä väylällä suurin osa väylistä tarjoaa panoraamanäkymät. Sekä 3. että 5. väylillä on mahtavat näkymät, ja erityisesti kolmannen väylän korotettu viheriö antaa lähes äärettömän tunteen. Kenttä ei laskeudu aivan merelle asti, mutta siellä on kaksi suurta vesiestettä, jotka ovat ehdottomasti pelissä mukana. Kenttä on tarkoitettu vain jäsenille ja valikoiduissa paketeissa Heritage Resortsin vieraille

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Osittain mäkinen linkskenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6604 6169 5812 5414 4964 4418
Palvelut Range, harjoittelualueet, kärryt/golfautot, vuokramailat, proshop, ravintola, pukuhuoneet, David Leadbetter Golf Academy
Golfkentän suunnittelija Peter Matkovich (codesigned Louis Oosthuizen) 2023

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritiuksen etelärannikkoon on suhteellisen vähän rakennettu, ja heti sisäänkäynnillä, joka kierii vihreiden kasvien läpi ja yli pienten lampien, jotka ovat täynnä värikkäitä kaloja, tuntee, että Heritage Awali Resort on eksoottinen paratiisi. Resort sijaitsee luonnollisesti aivan meren rannalla ja se on osa 2500 hehtaarin luonnonsuojelualue Le Domaine de Bel Ombrea. Tyyli on afrikkalainen ja siinä yhdistyy hieno puutyö kivimuurien kehyksiin ja vankkoihin ratkaisuihin. Awalissa on kolme erilaista huonetyyppiä – Deluxe Garden view, Deluxe Sea view ja Deluxe Beach Front. Ne ovat kaikki tilavia 52 neliömetrin huoneita, joissa on kalustettu parveke tai terassi. Lisäksi on myös joitakin 100 neliömetrin sviittejä.

Lisäksi on viisi ravintolaa eri tyyleissä ja kolme baaria. Ravintola Balafonissa tarjoillaan aamiaista ja erittäin monipuolinen buffet-illallinen, mutta herkullista ruokaa tarjoillaan myös Infinity Bluessa, joka sijaitsee rannalla ja tarjoaa lounasannoksia päivisin ja esimerkiksi kalaherkkuja iltaisin. Lisäksi voit valita herkullisia annoksia uima-allasravintola Amafrootysta tai mikset kävisi uudessa raikkaassa rantaklubissa C-Beach Club, joka sijaitsee suoraan sisarhotelli Heritage Le Telfairin vieressä, joka seisoo seinä seinää vasten Heritage Awalin kanssa. Millainen uskomaton onni onkaan, että voit asua all-inclusivellä Heritage Awali Resortissa!

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Suoraan rannalla. Noin 5 minuutin kävelymatkan päässä klubitalosta, kuljetus sisältyy hintaan.
Huoneet 500 kpl. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja jne.
Palvelut Buffetravintola ja 3 à la carte -ravintolaa ja useita baareja. Useita erilaisia ​​ulkouima-altaita. Pienempi kuntosali.

All-inclusive Heritage Awali Resortissa

Heritage Awali Golf & Spa Resortin majoituksen hintaan sisältyy erittäin hyvä all-inclusive-vaihtoehto. Tämä sisältyy suoraan saapumisesta lähtöön riippumatta siitä, että sisäänkirjautuminen on klo 14 ja uloskirjautuminen klo 12. Alla esitetään koko lista siitä, mitä Awalissa sisältyy heidän anteliaaseen all-inclusive-pakettiinsa.

Katso myös lisätietoja alapuolelta mahdollisesta lisäyksestä, jota kutsutaan Premium All-inclusive.

Ruoka ja juoma

Aamiainen

 • Kontinentaalinen aamiainen aikaisille aamuheräilijöille, Savana: 05:00 – 07:00
 • Täysi buffetaamiainen Savanaissa: 07:00 – 10:30
 • Aamiaiskokkeli C-Beach Clubissa: 07:00 – 10:30

Lounas

 • Infinity Blue -ravintola rannalla (à la carte): 12:00 – 15:00
 • Amafrooty (à la carte): 12:00 – 15:00
 • C Beach Club: 12:00 – 15:00
 • Heritage Golf Club – joko klubitalolla, baarissa 9 reiän jälkeen tai ruoka- ja juomavaunussa: 12:00 – 18:00
 • Kaz’Alala -ravintola: 12:00 – 15:00

Iltapäivätee

 • Keksejä ja pannukakkuja tarjoillaan Zenzibarissa: 16:00 – 17:00
 • Jäätelökioski: 12:00 – 17:00

Päivällinen

 • Savana -pääruokaravintola: teemabuffet: 19:00 – 22:00
 • Infinity Blue -rantaravintola: À la carte: 19:00 – 22:00
 • Zafarani -intialainen ravintola: À la carte / ainoastaan aikuisille: 19:00 – 22:00
 • C Beach Club – À la carte: 19:00 – 22:00

Vieraille tarjotaan ruokalippu seuraaviin ravintoloihin, jotka eivät sisälly all-inclusive-pakettiin:

 • Heritage Awalissa: Boma (säävarauksen mukaan)
 • Heritage Le Telfairissa: Gin’Ja (hyväksyy 12-vuotiaat lapset), Le Palmier, Annabella’s
 • Le Château de Bel Ombreissa
 • Le Château golfkentällä: O’Grill

Hyvinvointi

 • 45 minuutin selkähieronta vieraalle joka oleskelulle Seven Colours Span. Tulee hyödyntää oleskelun ensimmäisinä kahtena päivänä klo 09:00–15:00.
 • Vapaa pääsy 3000 m² Seven Colours SPAn alueelle kuntosalineen jne.
 • Vesijumppa ja jooga hotellin toimintasuunnitelman mukaan

Vesiurheilu

 • Sisältyy: Kierros sähköveneellä, Snorklaus retki, Perinteinen kalastus laguunissa, polkuveneet, kanoottia, purjehdusveneet, SUP-lauta.
 • Lisämaksusta: Sukellus, leijasurffaus, Syvänmeren kalastus, Delfiinisafari

Maanpäälliset aktiviteetit

 • Pääsy Umuzi Sports Centreen jousiammunnalla, tenniksellä (kaksi valaistua kenttää), rantalentopallolla, pöytätenniksellä jne. Lainavälineet sisältyvät (lukuun ottamatta tennispalloja, jotka on ostettava erikseen)

Viihde

 • Live-musiikkia Heritage Awalissa/ Heritage Le Telfairissa/Heritage C Beach Clubilla paikallisten ilmoitusten mukaan.

 

Lue kaikki tiedot All-Inclusivesta

Premium Inclusive Heritage Awalissa

 

Heritage Awali Golf & Spa Resortin majoituksen hintaan sisältyy erittäin hyvä all-inclusive-vaihtoehto. Tästä huolimatta voit päivittää all-inclusive -pakettoasi vielä enemmän! Tätä lisämaksua kutsutaan nimellä Premium Inclusive ja siihen sisältyy kaikki perinteisen all-inclusiven lisäksi alla oleva lista.

 • Ilmainen golfauto
 • Kierros La Reservessä (sisältää tervetuliaislahjan, golfauton, rangepallot ja ”puolivälin virkistystauon”)
 • Mauritiuksen lounas valittujen juomien kera Le Chateau de Bel Ombressa
 • Lounas ja illalliset valittujen juomien kera myös C-Beach Clubilla
 • Lounas ja illalliset myös golfklubin ravintolassa, O’Grill
 • Hummerillinen illallinen (kiinteällä valikolla) Infinity Bluessa
 • Samppanjaa tarjoillaan klo 18-23 valituissa baareissa
 • Päivitetty minibaari
 • Ei maksua huonesiivouksesta
 • Omistettu palvelutiski vastaanotossa premium-asiakkaille
 • Pääsy World of Seashells -museoon, jossa on Afrikan suurin simpukkakokoelma
 • Vapaa pääsy ”Chamarel 7 Coloured Earth” -nähtävyyteen. Vesiputous, geologia ja kilpikonnat. Ei sisällä kuljetusta (varattava hotellista).

Lue kaikki tiedot Premium Inclusivesta

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.