Golf Alicantessa

Golfin pelaamisen suosio Alicantessa on kasvanut. Alicante on ideaalinen golfaamiseen lämpöisen ja aurinkoisen ilmastonsa vuoksi. Alicanteen pääsee lentäen helposti vuoden ympäri ja siellä on laaja valikoima golfkenttiä.

Alicanten golfkentät voi jakaa kahteen osaan sekä pohjoiseen että eteläiseen. Pohjois-Alicantesta löytyy kaksi klassikkokenttää La Sella Golf ja Villaitana Golf. Molemmat näistä ovat Golf Plaisirin suosituimpia kohteita. Jos matkustat Etelä-Alicanteen päin, löydät sieltä La Finca Golfin, Las Ramblas Golfin, Las Colinas Golfin sekä Hacienda del Alamon.

Alicante sijaitsee Costa Blancan rannikolla. Täältä löytyy kaikkea sitä, mitä merenrantakaupungista voi odottaakin – herkullista ruokaa, upeita rantoja, ostosmahdollisuuksia ja vaellusreittejä. Alicantessa on myös historiallisia rakennuksia, kuten linnoja, palatseja sekä useita museoita ja gallerioita. Rantoja on monenlaisia, suuria ja vilkkaita, mutta myös pieniä ja syrjäisempiä.

 

 

 

Golfmatkakohteemme Alicantessa

Alk. 1.295

Espanja, Alicante

La Sella

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.

Alk. 1.245

Espanja, Alicante

La Torre

Viivyitpä sitten viikon matkalla tai kuukauden Long Stay -lomalla La Torressa, ei voi muuta kuin nauttia La Torren ilmastosta. Matkalla on myös mahdollisuus pelata Jack Nicklausin suunnitelemilla neljällä eri kentällä. Uskomaton golfelämys on taattu!