Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia eksoottisia teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä.

THAIMAA, HUA HIN

Black Mountain

Aivan Hua Hin -rantakaupungin ulkopuolella sijaitsee Black Mountain golfkenttä. Kenttä avattiin vuonna 2007 ja valittiin jo kahden vuoden kuluttua Thaimaan parhaaksi mestarikentäksi. Sijaitessaan Black Mountainin vuoren juurella laaksossa, 27-väyläinen kenttä tarjoaa upean layoutin kauniiden vesimuodostelmien keskellä ja on erittäin hyvässä kunnossa. On helppo ymmärtää, miksi perustaja Stig Notlövin golfunelma viehättää monia.

Alkaen 2585 €

Lue lisää

MAURITIUS, ETELÄ-MAURITIUS

Heritage Awali

Mauritiuksen suhteellisen vähän rakennetulla etelärannikolla sijaitsee Heritage Awali Resort, joka on raikkaassa ja rentouttavassa afrikkalaisessa tyylissä. Voit asua kuin kuningas aivan upean valkoisen hiekkarannan tuntumassa, ja kaikki all inclusive -paketin palvelut sisältävät päivittäisen golfmahdollisuuden Heritage Golfilla. Tervetuloa paratiisiin!

Alkaen 2935 €

Lue lisää

TUNISIA,TABARKA

Teemamatka Tabarkaan

Tabarka on paikka, jossa luonto ja historia kohtaavat. Kauniin rannikkonsa, rikkaan kulttuurinsa ja ystävällisten ihmisten ansiosta Tabarka on upea paikka vierailla. Tutustu ihaniin rantoihin, ihaile vanhaa kaupunkia ja koe taianomainen luonto. Täällä voit myös pelata yhtä Tunisian parhaista golfkentistä, Tabarka Golfia.

Alkaen 1595 €

Lue lisää

PORTUGALI, LISSABON

Joulumatka Aroeiraan

Aroeira on täydellinen golfkohde niille, jotka haluavat päästä pelaamaan Lissaboniin. Lähialueella on myös paljon koettavaa ja nähtävää. Sesimbra, Setubal ja Lissabon sijaitsevat kaikki lähietäisyyden päässä, ja pääset nauttimaan kauniista rannoista ja merestä. Kalastus on tärkeä osa alueita, ja tämä näkyy ravintoloiden tarjonnassa.

Alkaen 1755 €

Lue lisää

KANARIANSAARET

Golfristeilyt

 

Tulossa myyntiin