Golfia Marokkossa

Golfmatkoilla Marokkoon kohtaat jännittävä kulttuuri, hyvät ostokset, mahtava sekoitus vanhaa ja uutta ja ennen kaikkea paljon hyviä golfkenttiä. Marokko oli aikoinaan ranskalainen siirtomaa ja täällä odottaa sekä itämaisia ​​että länsimaisia ​​elementtejä sekä mysteerin erityistä tunnelmaa ranskalaisella otteella.

Golf Marokossa tarkoittaa, että koet kauniin luonnon, vieraanvaraisen väestön ja kohtuullisen hintatason, mikä antaa sinulle paljon vastinetta rahalle. Viime vuosina golf on räjähdysmäisesti kasvanut Marokossa uusien golfmahdollisuuksien, kuten suositun Mazaganin, myötä.

Golfiin on panostettu valtavasti ja sekä golfkenttien että hotellien laatu on erittäin korkeatasoista. Suomeen verrattuna Marokon lähes 40 golfkenttää ei ehkä ole paljoa, mutta tässä on useita todellisten huippusuunnittelijoiden suunnittelemia kenttiä. Suurin osa golfkentistä sijaitsee Atlantin rannikolla ja keskittyy Casablancan / Rabatin ja Agadirin ympärille. Poikkeuksena on Marrakech, joka sijaitsee hyvällä etäisyydellä rannikosta ja jossa on hieman yli kymmenen golfkenttää.

Golfisäntä Marokossa

Kun pelaat golfia Marokossa, pääset myös kokemaan Golf Plaisirin palvelua golfisännän kanssa kohteessa. Ehkä haluat vinkkejä mukavaan ravintolaan erityistä illallista varten? Tai saada vinkkejä erityisiin retkiin? Tai saat vinkkejä minne mennä, jos haluat tehdä ostoksia viihtyisällä torilla? Keskustele golfisäntäsi kanssa. Hän tekee parhaansa auttaakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Marokko

Casablanca

Casablanca on Marokon suurin kaupunki ja täällä, kuten muutenkin maassa on useita hyviä golfkenttiä. Casablancan alueella on vakaa sää joka tarjoaa mahdollisuuden pelata golfia vuoden ympäri, mutta suosittelemme kohdetta eurooppalaisen talven aikana.