Golf Madeiralla

Golf ei välttämättä ole asia, joka tulee ensimmäisenä mieleen Madeirasta. Madeira on tunnettu aktiivilomailijan ja luonnossa liikkujan paratiisi. Meille golfareille sieltä löytyy kaksi golfkenttää Santo da Serra ja Palheiro.

Lähellä Madeiran pääkaupunkia Funchalia sijaitsevat golfkentät Santo da Serra Golf ja Palheiro Golf, jotka eroavat toisistaan. Santo da Serra golfklubin sijainti on korkealla vuoristossa, saaren itäosassa noin parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Funchalista. Se on isännöinyt European Tourin kilpailua useampaan kertaan. Santo da Serrassa on kolme yhdeksän reiän lenkkiä. Golfkentän on suunnitellut Robert Trent Jones Sr. Golfklubin postikorttimaisemat Atlantin yli ovat näkemisen arvoisia. Palheiro Golf sijaitsee lähempänä Funchalia. Golfkentän ympäristössä on erittäin monipuolinen kasvisto. Välillä tuntuu kuin pelaisi golfia kasvitieteellisessä puutarhassa.

Kolmas golfkenttä sijaitsee Porto Santon saarella. Se on nimeltään Porto Santo Golf. Sen on suunnitellut legenda Seve Ballesteros. Porto Santoon pääsee Funchalista nopeasti ja helposti joko lautalla tai lentäen.

Funchal on tunnettu kuuluisan jalkapalloilijan Ronaldon syntymäkaupunkina. Madeiralla on rikas ravintolakulttuuri ja monia viihtyisiä alueita, joihin on hyvä tutustua golfaamisen jälkeen. Nauti herkullista illallista ja älä unohda maistaa paikallista madeiralaista viiniä.

Golfisäntä Madeiralla

Madeiran matkakohteesta löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Haluako saada esimerkiksi vinkkejä hyvään illallisravintolaan tai  siihen miten päästä helpoiten Funchalin keskustaan? Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Golfmatkakohteemme Madeiralla

Portugali, Madeira

Santo da Serra

Madeira on pohjoismaalaisten ikisuosikki lomakohde. Sen vehreät ja lumoavat maisemat, uskomattoman kaunis luonto sekä miellyttävä lämpötila ympäri vuoden houkuttelevat turisteja tutustumaan saareen.