Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Aurinkoa, hiekkarantaa, merta ja golfia

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannoilla että upealla golfkentällämme. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

Ihana hiekkaranta, altaat, ravintolat ja baarit – Elba Sarasta löytyvät nämä kaikki! Elba Sara on klassinen neljän tähden rantalomahotelli. Se sijaitsee rannan vieressä ja hotellissa on kaksi isoa uima-allasta. Golfpelin jälkeen voi nauttia auringosta myös rannalla tai altaalla. Elba Sarasta ei voi olla pitämättä. Hotellissa on myös oma rentoutumisalue, jossa on sauna ja jacuzzi.  Jos golfaamisen jälkeen riittää vielä energiaa, voi hotellilla pelata tennistä tai käydä kuntosalilla. Hotellin vieressä on pieni ostoskeskus, jossa on ravintoloita, pankkiautomaatti ja ruokakauppa. Jos kaipaat enemmän kauppoja tai viihdetarjontaa, pääsee taksilla tai kävellen rantakatua pitkin Caleta de Fusten keskustaan. Golfpakettiin kuuluu 4 koko päivän green feetä Fuerteventura Golfilla. Golfkenttä sijaitsee rinteessä, josta näkee merelle. Golfkentälle on lyhyt kuljetusmatka Elba Sara -hotellista.

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golfkentät lähialueella 3
Etäisyys lentokentältä Fuerteventura Airport 8 km
Etäisyys keskustaan Caleta de Fuste 2 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
rajoittamaton 4 päivän green fee / Fuerteventura Golf
suorat lomalennot Helsinki-Fuerteventura
sis. yhden matkatavaralaukun ruumaan ja käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
skandinaavisen golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 211€
18-reiän green fee vapaapäivälle Fuerteventura golfkentälle 72€
All-inclusive-lisä 169€
Ilman golfia vähennys -169€
Golfbägin kuljetus meno/paluu 58€*

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Suorat lennot Finnairilla
Lennämme Kanariansaarille sisaryhtiömme Apollomatkojen suorilla lomalennoilla, jotka operoi Finnair.

*Lennon hintaan sisältyy 1 matkatavaralaukku ruumaan (max. 23kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Asiakas varaa itse golfbägin kuljetuksen ja muut lisäpalvelut Finnairin järjestelmän kautta. Lisäpalveluvaraukset on mahdollista tehdä kun matka-asiakirjat on lähetetty asiakkaalle, n. 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä,

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.1℃

Fuerteventura Golf

Saapuessasi Fuerteventura Golfiin vastassasi on suuri hotelli, joka on rakennettu klassiseen hacienda-tyyliin. Kauniissa hotellirakennuksessa on myös golfklubi ja ravintola. Vaikka Fuerteventura Golf sijaitsee Salinas Golfin vieressä, eroavat näiden golfkentät toisistaan. Fuerteventura Golf on melko tasainen golfkenttä, jossa väylät kulkevat palmujen välissä ja kentällä on suhteellisen pieniä viheriötä. On tärkeää keskittyä ensimmäisellä reiällä. Lyhyellä par 4:n väylällä on ylitettävä virtaus ja kumpuileva viheriö. Pelaa viisaasti tiiauspaikalta välttääkseksi puroa ja väyläbunkkereita! Strateginen pelaaminen pätee oikeastaan koko kentän läpi. Väylillä on monta dodlegea, jossa saa haastaa itseään. Fuerteventura on muuten tasainen kenttä, joka on helppo kävellä läpi. Lukuun ottamatta reikää numero 17, joka on ylämäessä. Fuerteventura Golf oli European Tourin isäntäkenttä vuonna 2004. Täällä myös Golf Plaisirin operatiivinen johtaja Mattias Damberg pelasi golfammattilaisen Henrik Stensonin jalanjäljissä. Mattias pelasi kentän läpi 6 yli parin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5979 5712 5229 4753
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Juan Catarineu
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Salinas de Antigua Golf

Golfklubi Salinas de Antigua sijaitsee kauniissa ympäristössä rinteellä, josta on upeat näkymät suoraan merelle. Sinne on vain muutaman minuutin ajomatka hotellista. Golfkentän on suunnitellut kahdesti maailmanmestaruuden voittanut Ryder Cup -golfpelaaja Manuel Piñeiro. Hän on suunnitellut modernin golfkentän, joka on tekninen ja hauska. Haastavat väylät pakottavat pohtimaan erilaisia pelistrategioita. Golfkentällä on vähintään neljä pientä lampea vesiesteenä, mitkä vaikeuttavat kuuden viheriön läpipääsyssä. Kentän värikontrastit ovat upeat. Suuret palmupuut, mustat laavahiekka-alueet, vihreät väylät, sininen meri ja terrakotanväriset huvilat.

Golfkenttä on avonainen ja kovemmalle tuulelle altis. Golfkentällä on kuitenkin suuret ja kumpuilevat viheriöt ja dyynit, jotka suojaavat tuulelta. Kenttä on melko lyhyt, mutta siitä huolimatta mukavan pelattava. ylät ovat sopivan vaihtelevia ja näitä on helppo pelata kävellen. Kuten muiltakin golfkentiltä, löytyy bunkkereita Salinas de Antiguasta. Kentän eroavaisuus on siinä, että yksi näistä bunkkereista on toisen maailman sodan aikainen. Golfkentällä on bermuda-ruohoa, joka voi muuttua kellertävän ruskeaksi talvikuukausien aikaan. Se ei onneksi vaikuta pallon asentoon, mutta vaikuttaa kentän visuaaliseen ilmeeseen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Banfakta Par 70, 5395 5095 4292
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Manuel Piñero
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.
Informaatio Salinas de Antiguassa väyliä reunustavat tummat laavahiekka-alueet. Tämä hiekka voi kuluttaa mailojasi. Tuo siis vanhat mailasi mukaan, jos olet huolissasi mailojesi kestävyydestä.

Elba Sara Hotel

Ihana ranta, altaat, ravintolat ja baarit – Elba Sarasta löytyvät nämä kaikki! Ihastuttava neljän tähden hotelli sijaitsee rannan vieressä. Hotellissa on kaksi isoa uima-allasta. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja parvekkeellisia, joissa on merinäköala. Golfpelin jälkeen voi nauttia auringosta myös rannalla tai altaalla. Elba Sarasta ei voi olla pitämättä. Hotellissa on myös oma rentoutumisalue, jossa on sauna ja jacuzzi.  Jos golfaamisen jälkeen riittää vielä energiaa, voi hotellilla pelata tennistä tai käydä kuntosalilla. Elba Sarassa ei ole omaa spata, mutta Golf Plaisirin asiakkaat saavat 50% alennusta naapurihotelli Sheraton Spasta. Se sijaitsee vain 200 metrin päässä hotellista. Sheraton hotellin sijainti on loistavalla paikalla hienolla hiekkarannalla, jossa on mukava uida. Elba Saran vieressä on pieni ostoskeskus, jossa on ravintoloita, pankkiautomaatti ja ruokakauppa. Jos kaipaat enemmän kauppoja tai viihdetarjontaa, pääsee taksilla tai kävellen rantakatua pitkin Caleta de Fusten keskustaan.

Caleta de Fusten golfkentät sijaitsevat lähekkäin rinteessä, josta näkee merelle. Golfkentille on lyhyt ajomatka Elba Sarasta. Fuerteventuralla on kaksi muutakin golfkenttää, jotka ovat vierailemisen arvoisia. Playitas sijaitsee kauniissa ympäristössä 30 minuutin ajomatkan päässä Caleta de Fustesta. Jandia Golf sijaitsee saaren eteläkärjessä. Täällä rannat ovat kaikista valkoisimmat ja leveimmät. Matka tänne kestää noin tunnin autolla.

 

 

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Rannalla golfkenttien lähellä
Huone 266 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ym.
Tietoa 2 uima-allasta (ei lämmitetty), tennis, kuntosali, Internet, ravintola ja baari mm.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua. Salinas Golfilla on wifi ja Fuerteventura Golfilla on wifi vain hotellin asiakkaille.

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.