Golf Fuerteventuralla

Golfkohteemme Fuerteventuralla ovat merkityksellisiä Golf Plaisirille. Olemme työskennelleet useamman vuoden ajan kaikkien kolmen eri golfklubin kanssa.

Kun pelaat golfia Fuerteventuralla, ovat upea luonto ja meri sinua lähellä. Fuerteventura on Kanariansaarten toiseksi suurin saari. Se on noin 100 kilometrin pituinen ja leveydeltään noin 31 kilometriä. Täällä on koko saaren pisimmät hiekkarannat. Kaksi golfklubia ovat nimeltään Salinas Golf ja Fuerteventura Golf, jotka sijaitsevat Caleta de Fustessa. Caleta de Fuste on turistikohde, joka sijaitsee lentokentän eteläpuolella. Täältä löytyvät useat suuret hotellit lähellä rantaa ja golfkenttiä.

Fuerteventuralla on paljon rantoja, mutta ei yhtä niin hienoa kuin saaren eteläkärjessä Jandiassa. Kilometrien pituiset valkoiset rannat ja rauhallinen ympäristö houkuttelee turisteja lomakohteeseen nauttimaan auringosta ja uimisesta. Jandia on pitkään ollut surfaajien ja auringonpalvojien suosiossa. Jandia Golf on nostanut suosiotaan golfmatkaajien keskuudessa. Golfarit nauttivat auringon lisäksi myös korkealaatuisista all-inclusive hotelleista ja saaren parhaasta golfkentästä. Golfmatkalla Jandiassa voi ottaa rennosti rauhallisella golfkentällä kauniissa ympäristössä, jonka jälkeen on aika nauttia myös päivistä rannalla tai altaalla.

Golfisäntä Fuerteventuralla

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Fuerteventuralla