Golf Teneriffalla

Teneriffa on kasvattanut suosiotaan golfmatkakohteena tasaisesti vuosi vuodelta. Ihana ilmasto ja kauniit golfkentät hyvällä sijainnilla ovat vaikuttaneet positiivisesti tähän. Golfmatka Teneriffalla on ikimuistoinen.

Golf Teneriffalla on nautinto kaikille aisteille. Teneriffalla komeilee 3718 metrin korkuinen tulivuori Teide, joka on Euroopan korkein vuori. Se jakaa Teneriffan kahteen eri osaan. Useimmat Teneriffan golfkentät ovat keskittyneet saaren lounaisosaan Costa Adejeen ja Los Cristianokseen.

Ylempänä Teneriffan länsirannikolla sijaitsee vaikuttava golfklubi Buenavista Golf.  Suositulta golfkentältä on mitä upein näkymä Atlantin yli. Buenavista Golf on rakennettu rinteeseen, jossa ennen oli banaaniviljelmiä. Täällä majoitut viehättävässä viiden tähden hotellissa Hacienda del Conde, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Teneriffan eteläosassa sijaitsee uutuuskohteemme Amarilla Golf.

Tutustu myös vuoristoisen pohjoisrannikon kaupunkeihin ja pieniin mustiin laavarantoihin. Näiden välissä on pittoreskisia kyliä ja vuoria, jotka syöksyvät suoraan mereen, kuten esimerkiksi Los Gigantes.  Tämä on erilaista ja koskematonta osaa Teneriffasta.

Golfisäntä Teneriffalla

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Teneriffalla