Golf Kreikassa

Golfin pelaamisen suosio Kreikassa on yhä kasvussa. Kreikka on tunnettu kauniista saaristaan ja rannoistaan, varmasta auringonpaisteesta sekä meressä uimisesta. Kun Costa Navarino avasi kaksi upeaa golfkenttää Kalamatan lähelle, maa on päässyt mukaan golfin maailmankartalle ainutlaatuisilla golfkohteilla.

Kreikassa golf on vielä on vielä pieni urheilulaji verrattuna muihin Euroopan maihin. Siellä on yhteensä 7 kenttää. Kentät sijaitsevat eri saarilla kuten Korfu, Rodos, Kreeta ja mantereella Ateena, Kalamata ja Thessaloniki. Kenttien taso vaihtelee. Crete Golf Club Kreetalla kilpailee Costa Navarinon tason kanssa, mutta muut eivät vielä vastaa kansainvälistä standardia.

Golf Plaisir on päättänyt tehdä yhteistyötä ainostaan parhaimpien kenttien kanssa. Suomen osalta myynnissä on Kreikan golfkohteista parhain, Costa Navarino, jossa voi pelata kahdella eri kentällä. Kentät ovat nimeltään  Bay Course ja Dunes Course. Molemmat kentistä ovat kauniita ja monipuolisia, joita täydentää viiden tähden Westin Resort -hotellin yhtä korkea laatu. Uutuutena myös kenttä Costa Navarino Hills tulee valikoimaan.

Ennen kävimme Kreikassa palvomassa aurinkoa ja nauttimassa hyvästä ruoasta, nyt on toinenkin syy lähteä Kreikkaan. Pelaa golfia Kreikassa ja ihastu!

Golfisäntä Kreikassa

Kreikan matkakohteesta löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Kreikka

Kalamata

Kalamata on kuuluisa maailman parhaista oliiveistaan, mutta sijaitsee siellä myös yksi Euroopan parhaimmista golfkohteista, Costa Navarino. Täällä on myös pieniä uima-rantoja, vihreitä oliivilehtoja, muinaisia ​​kaupunkeja ja tietysti herkullista ruokaa.

Kreikka

Kreeta

Tämä upea saari on kerrassaan henkeäsalpaavan kaunis, korkeiden yli 2 000 metrin lumihuippuisten vuorten, hedelmällisten tasankojen, rotkojen ja luolien, pienten merenlahtien sekä väljien hiekkarantojen keskellä. Maisemat saaren ainoalta golfkentältä, Crete Golf Clubilta, ovat todella upeita, ja golfkenttä sulautuu saaren jännittävään luontoon täydellisesti.