Ennen matkaa

Matkan maksaminen

Matkavarauksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos matkan alkuun on enemmän kuin 47 päivää, tulet saamaan kaksi laskua. Ensimmäinen lasku liittyy varausmaksuun, joka tulee maksaa 7 päivää varauksen jälkeen. Toisessa laskussa eräpäivä on silloin, kun matkan alkuun on jäljellä 40 päivää. Jos matkan alkuun on 47 – 42 päivää, tulet saamaan vain yhden varausvahvistuksen ja laskun, jonka eräpäivä on 40 päivää ennen matkaa.  Jos matkan alkuun on vähemmän kuin 42 päivää, soitamme sinulle ja pyydämme maksua seuraavana arkipäivänä. Jos haluat maksaa luottokortilla, löytyy ohjeet maksuun varausvahvistuksesta.

Matkustajan vastuulla on lukea Yleiset matkapakettiehdot ennen tulevaa matkaa ja varausvahvistuksen maksamista. Varausmaksun maksamisen jälkeen asiakas on suostunut matkaehtoihin.

Matkaehdot

Mikäli haluat maksaa matkasi kortilla, paina linkistä.

Maksa matka

Voit myös maksaa matkan osissa eri korteilla.

Matkan maksaminen

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.