Golf Etelä Mauritiuksella

Kaikki Etelä-Mauritiuksen golfkentät sijaitsevat upeiden rannikkojen varrella, joilla on turkoosia merta ja valkoisia hiekkarantoja. Eteläosassa on vähemmän rakennettuja alueita ja siellä on vähemmän hotelleja kuin pohjoisessa. Useat upeista rannoista ovat lähes autioita.

Kaksi tärkeintä golfkenttää hallitsvat saaren eteläosaa, Heritage Golf ja Paradis Hotel & Golf, jotka molemmat sijaitsevat rannikolla. Kentät ovat vain 30 minuutin etäisyydellä toisistaan ja täydentävät toisiaan hyvin. Heritage Golf on isäntänä ollut vuosittaisessa Euroopan kiertueen tapahtumassa Mauritiuksella ja sen on suunnitellut Peter Matkovich. Golfkenttä avattiin vuonna 2004 ja se kuuluu Heritage Awaliin ja Le Telfairiin, jotka molemmat ovat korkeatasoisia hotellialueita. Mestaruuskentän lisäksi Heritage Golfilla on myös 9-reikäinen kenttä.

Lähin kaupunki on Bel Ombre ja täällä suuret nähtävyydet ovat luonto, snorklaus ja syvänmerenkalastus. Paradis Golf avattiin vuonna 1992 ja se on yksi vanhimmista modernisti rakennetuista golfkentistä saarella. Vanhin golfkenttä Mauritiuksella on The Mauritius Gymkhana Club, joka juontaa juurensa jo vuodelta 1844 ja se voidaan luokitella yhdeksi maailman vanhimmista golfkentistä. Nimi Paradis vastaa suurelta osin paikan tunnelmaa, sillä se on yksi saaren kauneimmista paikoista upean vuoren taustalla, mikä todella luo paratiisimaisen tunnelman. Avalon Golf Estate on yksi uusimmista lisäyksistä saaren eteläosassa. Se on jotain niin poikkeuksellista kuin korkeatasoinen golfkenttä keskellä maata. Paikka voi tuntua epätavalliselta, mutta on silti strateginen, koska golfkentälle pääsee melko nopeasti ja helposti melkein koko saarelta. Golf Mauritius on golfaamista paratiisissa…

Golfkohteemme Etelä-Mauritiuksella

Alk. 2.935

Mauritius, Etelä-Mauritius

Heritage Awali

Mauritiuksen suhteellisen vähän rakennetulla etelärannikolla sijaitsee Heritage Awali Resort, joka on raikkaassa ja rentouttavassa afrikkalaisessa tyylissä. Voit asua kuin kuningas aivan upean valkoisen hiekkarannan tuntumassa, ja kaikki all inclusive -paketin palvelut sisältävät päivittäisen golfmahdollisuuden Heritage Golfilla. Tervetuloa paratiisiin!