Meloneras, Baobab

Meloneras, Baobab

Golfhelmi Gran Canarialla

Unohda "nähtävyydet", kun ajattelet Gran Canariaa. Gran Canarialla sijaitsevat mitä tasokkaimmat ja upeimmat golfkentät. Sää suosii golfareita vuoden ympäri.

Monet matkailijat suuntaavat lomallensa Kanariansaarille. Gran Canaria nousee yleensä listan kärkeen puhuttaessa Kanariansaarten suosituimmista matkakohteista. Gran Canarialta löytyy kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan. Rantaelämää, korkeatasoisia hotelleja, ostosmahdollisuuksia, ihana ilmasto, kaunis luonto, baareja, hyviä ravintoloita ja etenkin mitä parhaimpia golfkenttiä. Golf on ollut tunnettua Gran Canarian saarella jo pitkän aikaa. Real Club de Golf tai Bandama, jolla sitä kutsutaan, on Euroopan vanhin golfklubi jo vuodesta 1891 lähtien. Se sijaitsee Las Palmasissa. Golfklubi alunperin perustettiin brittiläisiä golfareita varten, kun he alkoivat asuttaa saarta. Uusia golfklubeja kuten Salobre, Anfi Tauro ja Meloneras on tullut lisää ja nämä houkuttelevat golfmatkaajia palaamaan takaisin saarelle.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golfkentät lähialueella 7
Etäisyys golfkentälle 5 km, kuljetus sisältyy aikataulun mukaan.
Etäisyys lentokentältä 40 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Playa del Inglés, 3 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.275€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee tai Play around paketti
suorat lomalennot Helsinki-Gran Canaria-Helsinki
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
skandinaavisen golfisännän palvelu (työkieli englanti ja ruotsi)
suomalaisen golfisännän palvelu 18.1. asti

Lisämaksusta alk. hinnat / viikko
Yhden hengen huonelisä 403 €
Huone kolmelle hengelle yhteensä -202 €
Ilman golfia vähennys -363 €
Korotus huoneeseen paremmalla näköalalla 120 € , pyydä saatavuutta info@golfplaisir.fi.
Play around paketti 50 €

Green fee -paketti Play Around
Play Around paketilla pelaat 3 x Meloneras, 1 x Maspalomas ja 1 x Anfi Tauro. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy hintaan.
Varaa matka Play around paketilla rullaamalla standard green feen vaihtoehtojen alapuolelle.

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon27.5℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf on todennäköisesti Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso. Golfkenttä kulkee rantaviivaa pitkin, jonne yleensä voidaan rakentaa vain hotelleita ja luksusvilloja Gran Canarialla. Golfkenttä on erittäin kauniisti rakennettu ja kasvaa pelattaessa. Aloituslyönti kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä heti oppii näkemään viheriöiden nopeuden. Yksi monista haasteista tulee vastaan heti viidennellä reiällä, lyhyellä par 3 väylällä. On helppo tulla huijatuksi, mutta keskity ja yritä olla lyömättä palloa veteen. Tällä kentällä kaikkia mailoja voi käyttää. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat mukava pelata. Viimeiset yhdeksän reikää usein ratkaisevat pisteet. Vaikka kaikki viimeiset yhdeksän reikää eivät kuljekaan ihan meren rannalla, vaikuttaa meri ja näkymät Atlantin yli vahvasti pelin kulkuun. Kolme rei’istä kulkee suoraan rantaviivalla. Tämä ainutlaatuinen pelikokemus on yksi niistä syistä, miksi golfarit haluavat yhä palata takaisin Melonerasiin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5902 5394 4926 4400
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Ron Kirby
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf sijaitsee aurinkoisella lounaisrannikollla kuuluisan Playa del Inglésin länsipuolella. Jenkkityylisen kentän suunnittelijat ovat Robert von Hagge, Smelek & Baril. Kädenjäljen korkea taso näkyy suunnittelussa. Erämaamaisemissa kulkeva kenttä leviää kuin rehevä matto, jossa useilta rei’iltä on upeat näkymät Atlantille. Jokaiselta tiiltä avautuu uskomattomat maisemat, kun reiät mutkittelevat läpi pystysuorien kallioseinien ja jyrkkien kallioiden välissä.

Kahdeksas väylä on lyhyt par 4 reikä griinillä, joka on kirjaimellisesti veistetty kivestä. Reiän sanotaan olevan kallein koskaan, mikä on rakennettu Espanjassa. 12. reikä on jännittävä par 3, jossa sekä tii että griini sijaitsevat vuoren kallioiden reunalla. Nämä ovat vain muutama esimerkki uskomattoman upeista rei’istä, jotka on päästävä kokemaan. Lähde pelaamaan ja nauti!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Kumpuileva autiomaakenttä (suositellaan golfautoa)
Tietoa kentästä Par 72,  6275 5843 5459 4640
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola.
Golfkentän suunnittelija von Hagge, Smelek & Baril (2006)
Tiedot Pelikierros Anti Tauro Golfilla sisältyy green fee -pakettiin "Play Around".

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf oli se kenttä, jossa vuoden 1980 ruotsalaisen komediaelokuvan Seuramatkat golfkohtaukset kuvattiin. Mutta useimmat ihmiset todennäköisesti välttävät saman turhautumisen; kenttä on tasainen ja monien mielestä helppo pelata leveiden väyliensä ansiosta. Kenttä avattiin vuonna 1968 ja sen on suunnitellut kuuluisa skotlantilainen Mackenzie Ross. Se on klassinen espanjalainen puistokenttä, joka on hyvässä kunnossa ja jota ympäröi palmupuut ja leuto tuuli. On kuitenkin helppo löytää skotlantialaisia elementtejä, silllä reiät 3 ja 6 ovat Maspalomasin hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä ja kentän viimeiset yhdeksän reikää tarjoavat myös hienot näkymät hiekkadyyneille. Kentällä on oikeastaan vain kaksi vesiestettä. Väylä 16 on kiva par 3 reikä, jossa on paljon vettä tiin ja griinin välissä.

Maspalomas Golf on suosittu etenkin niiden keskuudessa, joilla on loma-asunto Gran Canarialla. Pelin jälkeen suosittelemme klubitalon ravintolaa, joka on varmasti myös myötävaikuttanut kentän suosioon. Ruoka on erinomaista, ja ravintolan terassituoleista on hieno näkymä sekä ensimmäiselle reiälle osuviin että reiän 18 viimeisiin putteihin osuneisiin.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Tasainen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6389 5953 5265
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola, baari.
Golfkentän suunnittelija Mackenzie Ross (1968)
Tiedot Pelikierros Maspalomas Golfilla sisältyy green fee -pakettiin "Play Around".

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli Gran Canarian eteläosassa. Viiden tähden Lopesan Baobab Resort on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Nimi Baobab tulee afrikkalaisesta puulajista, joten hotellihuoneiden sisustus on pääosin myös sisustettu afrikkalaisin vaikuttein ja sisältää puisia yksityiskohtia. Modernit ja tilavat huoneet ovat 41 neliömetrin kokoisia ja niissä on erillinen kylpyamme/suihku ja WC. Hotellialue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita ympäröi trooppinen puutarha vesiputouksella ja useat uima-altaat. Altaita hotellilla on yhteensä 9 kappaletta, joista seitsemän ovat tarkoitettu aikuisille ja suurin osa niistä ovat lämmitettyjä. Hotellilla on kaksi buffetravintolaa ja kaksi a la carte -ravintolaa, joista toinen on välimerellinen ja toinen tietenkin afrikkalainen.  Hotelli sijaitsee rauhallisessa Melonerasissa lyhyen kävelymatkan päässä merestä ja rantapromenadista. Melonerasista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Meloneras
Etäisyys Keskusta 200 m, ranta 700 m.
Huone 676 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Useita ravintoloita ja baareja. Iso ja ylellinen uima-allasalue. Maksuton kuntosali.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Valitse oikea green fee paketti

Meillä on kaksi erilaista green fee -pakettia, joista valita Baobabissa ja Villa del Condessa majoittuessasi. Tiedämme, että golfaajia on erilaisia ​​ja tarjoamalla kahta erilaista green fee pakettia voimme lisätä joustavuutta. Valitse golflomaasi parhaiten sopiva green fee -paketti.

Standard – viisi koko päivän green feetä Melonerasissa

Meloneras Golf on golfkenttä, joka on lähinnä hotelleja ja toimii kotikenttänäsi Gran Canarialla. Tämä on monipuolinen golfkenttä, joka palkitsee ja viihdyttää koko viikon ajan. Useat arvostavat mahdollisuutta pelata loman aikana paljon ja tutustua kenttään hieman paremmin. Monista kentistä nousee esiin parempi pelikokemus ja niihin tulee lisää ulottuvuutta ja kiinnostusta, kun on oppinut mihin pallo väylällä ja viheriöillä kannattaa sijoittaa ja mitä esteitä kannattaa välttää. Kun nautit oikean pelistrategian löytämisestä ja pelituloksen kehittymisestä, kannattaa valita Standard green fee -paketti. Voit valita vapaapäivän retkikohteeksi jonkin muun kentän Gran Canarialla, jos kaipaat hieman vaihtelua.

Play Around – 3 x Meloneras, 1 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Kuten nimi Play Around kertoo, tämä green fee -paketti on sinulle, joka tykkäät pelata eri golfkentillä golflomasi aikana. On hauskaa ja monipuolista pelata kolmea niin täysin erilaista golfkenttää saman viikon aikana. Meloneras Golf, kenttä upealla merinäköalalla pelataan kolmesti. Lisäksi kierros golfia Maspalomas Golfissa, joka on yli 50 vuotta vanha, klassinen espanjalainen park kenttä. Anfi Tauro luokitellaan yleensä aavikkokentäksi, ja se on todella ainutlaatuinen kokemus kauniisti karuun luonnon keskellä. Kun vierailemme Anfi Taurossa, kuuluu jaettu golfauto kierroksen  hintaan. Tämä on upea golfpaketti niille, jotka haluavat pelata useita golfkenttiä.

Kuljetukset

Baobab / Villa del Conde Meloneras Golfiin ja Maspalomasiin

Baobab ja Villa del Conde sijaitsevat Costa Melonerasin alueella ja täällä sinua palvelee shuttlekuljetusbussi. Matka hotellien ja golfkenttien välillä on n. 3-4 km tai 5-10 minuuttia. Bussi kulkee molempien hotellien välillä ja sitten Meloneras Golfille ja sitten Maspalomasille ja taas takaisin hotelleille. Kuljetus on ilmainen saatavuuden mukaan ja lähtee kiinteän aikataulun mukaan ja yleisesti voidaan sanoa, että bussi kulkee kerran tunnissa. Jos bussi on täynnä tai pelaat niin pitkään, että päivän viimeinen shuttle on lähtenyt jo takaisin hotelleille, sinun on liikuttava taksilla omakustanteisesti. Takseja on hyvin saatavilla ja kustannus on edullinen.

Baobab/Villa del Conde till Anfi Tauro

Baobabin ja Villa del Conden alueelta Costa Melonerasista  on 17 km tai 20 minuutin matka hotellibussilla Anfi Tauroon. Bussi kulkee hotellien välillä ja sieltä Anfi Tauroon ja takaisin hotelleille. Kuljetus on maksutonta saatavuuden mukaan ja kulkee 75 minuutin välein.

Standard – viisi koko päivän green feetä Melonerasissa

Meloneras Golf on golfkenttä, joka on lähinnä hotelleja ja toimii kotikenttänäsi Gran Canarialla. Tämä on monipuolinen golfkenttä, joka palkitsee ja viihdyttää koko viikon ajan. Useat arvostavat mahdollisuutta pelata loman aikana paljon ja tutustua kenttään hieman paremmin. Monista kentistä nousee esiin parempi pelikokemus ja niihin tulee lisää ulottuvuutta ja kiinnostusta, kun on oppinut mihin pallo väylällä ja viheriöillä kannattaa sijoittaa ja mitä esteitä kannattaa välttää. Kun nautit oikean pelistrategian löytämisestä ja pelituloksen kehittymisestä, kannattaa valita Standard green fee -paketti. Voit valita vapaapäivän retkikohteeksi jonkin muun kentän Gran Canarialla, jos kaipaat hieman vaihtelua.

 

Dine Around

Kun matkustat Melonerasiin ja majoitut Lopesan Baobab Resortiin, saat upean gastronomisen elämyksen. Täällä voit nauttia monipuolisesta ja herkullisesta ruoasta eri ravintoloissa. Perusvalintamme on mukava buffet-ravintola Lopesan Baobabissa, jossa voit valita lautasellesi herkkuja laajasta valikoimasta ruokia eri maista. Voit kuitenkin myös vierailla lähellä sijaitsevissa sisarhotelleissa Lopesan Villa del Condessa ja Lopesan Costa Melonerasissa ja nauttia heidän herkullisista buffet-pöydistään. Huomioi, että pöytävaraus vaaditaan.

Ja jos olet oikein vaihtelun haluinen, voit vaihtaa kaksi illallista à la carte -illallisiksi alla olevissa ravintoloissa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden maistella parhaita paikallisia ja kansainvälisiä ruokia samalla kun nautit Melonerasin kauniista ilmapiiristä ja rentouttavasta ympäristöstä.

Restaurante Akara

Lopesan Baobab Resort
Akara-ravintola Lopesan Baobab Resortissa tarjoilee tyypillistä afrikkalaista ruokaa, josta löydät eksoottisia liharuokia.

Katso ruokalista

 

Alpendre Italian Restaurant

Villa del Conde
Alpendre on italialainen ravintola Lopesan Villa del Condessa, joka tarjoaa parasta laatuaan olevaa klassista ruokaa. Vierailun arvoinen ravintola!

Katso ruokalista

 

OVO

Villa del Conde
Tämä ravintola lämpimällä, avantgardistisella sisustuksella sijaitsee hotellin aukiolla ja yhdistää Kanariansaarten vertaansa vailla olevat raaka-aineet parhaisiin perinteisiin resepteihin. Valikosta löytyy kala-, pasta- ja riisiruokia sekä grillattuja liharuokia.

Katso ruokalista

 

La Toscana Restaurante

Costa Meloneras Hotel
Ihastuttavalla ilmapiirillään ja idyllisessä ympäristössään La Toscana-ravintola vie sinut makumatkalle italialaisen keittiön parhaiden ja tyypillisimpien raaka-aineiden maailmaan.

Katso ruokalista

 

Tärkeää tietoa

Buffet-illallisen vaihtaminen à la carte -illalliseksi vaatii pöytävarauksen. Tämän voi hoitaa Lopesan Baobabin vastaanotossa. Kaikissa ravintoloissa on pukeutumiskoodi, mikä tarkoittaa pitkiä housuja, pitkähihaista paitaa ja kenkiä (ei sandaaleja).

Meloneras Golf

Lopesan Baobab Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.