Golf Kalamatassa

Pelaa golfia yhdestä Euroopan parhaimmista golfkeskuksista. Monet golfarit palaavat tähän kohteeseen yhä uudelleen.

Golfmatka Kalamataaan on unohtumaton kokemus. Sen lisäksi, että se on kuuluisa maailman parhaista oliiveistaan, on siellä myös yksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kauniilla Peloponnesosin niemimaalla sijaitsee Costa Navarino Golf. Tällä golfkohteella on neljä uskomattoman upeaa kenttää. . Golfkentät ja hotellit ovat voittaneet useita palkintoja. Golf Travel IAGTO Awards palkinto ”Vuoden golfkeskus 2017” on alan arvostetuin palkinto. Lähde golfaamaan tänne upeaan resorttiin ja ympäristöön!

 

Golfisäntä Kalamatassa

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Kalamataan pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!  Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Kalamatassa

Alk. 2.255

Kreikka, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino on tällä hetkellä Golf Plaisirin ehdoton ykköskohde. Golfkenttien laatu, resortin palvelut, hotellien taso ja ainutlaatuinen sijainti tekevät tästä kohteesta todella uniikin ja yhden Euroopan parhaista golfkohteista. Uusi suora lentoyhteys Helsingistä Kalamataan tekee tästä kohteesta unelmien lomakohteen nyt myös suomalaisille golfmatkaajille!