Golf Kalamatassa

Pelaa golfia yhdestä Euroopan parhaimmista golfkeskuksista. Monet golfarit palaavat tähän kohteeseen yhä uudelleen.

Golfmatka Kalamataaan on unohtumaton kokemus. Sen lisäksi, että se on kuuluisa maailman parhaista oliiveistaan, on siellä myös yksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kauniilla Peloponnesosin niemimaalla sijaitsee Costa Navarino Golf. Tällä golfkohteella on neljä uskomattoman upeaa kenttää. . Golfkentät ja hotellit ovat voittaneet useita palkintoja. Golf Travel IAGTO Awards palkinto “Vuoden golfkeskus 2017” on alan arvostetuin palkinto. Lähde golfaamaan tänne upeaan resorttiin ja ympäristöön!

 

Golfisäntä ja Golf Academy

Kalamatan matkakohteessa voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Tarjoamme myös lisämaksusta Golf Academy -opetuspalvelut Costa Navarinon kohteessa. Valitse keskitytkö matkallasi itsenäiseen golfin pelaamiseen vai harjoitteletko yhdessä opettajan kanssa parantaaksesi tasoitustasi. Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Kalamatassa

Alk. 1.995

Kreikka, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino on tällä hetkellä Golf Plaisirin ehdoton ykköskohde. Golfkenttien laatu, resortin palvelut, hotellien taso ja ainutlaatuinen sijainti tekevät tästä kohteesta todella uniikin ja yhden Euroopan parhaista golfkohteista. Uusi suora lentoyhteys Helsingistä Kalamataan tekee tästä kohteesta unelmien lomakohteen nyt myös suomalaisille golfmatkaajille!