Golf Kreetalla

Nauti golfin pelaamisesta Kreetalla täydellisessä ilmastossa, upeilla rannoilla, herkullisella ruoalla, henkeäsalpaavassa luonnossa, mielenkiintoisessa historiassa ja ystävällisten ihmisten seurassa.

Golfaaminen Kreetalla? Se ei ehkä ole kaikkein ensimmäinen vaihtoehto, joka tulee mieleen, mutta Kreeta voi todella olla positiivinen yllätys sinulle, joka valitset tämän kohteen seuraavaksi golfmatkallasi. Saaren ainoa 18-reikäinen golfkenttä, Crete Golf, sijaitsee läntisellä saarella, Hersonissoksen yläpuolella vuoristossa. Crete Golfin maisemat ovat taianomaisen kauniita, ja kentän suunnittelu yhdistää vehreää puistogolfia ja karuja rotkoja. Kentän viimeistely on ensiluokkaista, ja näkymät ovat lumoavia. Kreeta on Kreikan suurin saari ja erittäin suosittu kohde satojen tuhansien turistien keskuudessa, jotka vierailevat vuosittain Kreikan saaristossa. Upeat rannat, kaunis luonto ja mielenkiintoinen historia tekevät Kreetasta houkuttelevan matkakohteen.

Golfisäntä Kreetalla

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Kreetalle pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!  Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Kreetalla

Kreikka, Kreeta

Hersonissos

Kreikan suurin saari on samalla eteläisin ja suosituin kohde lukemattomille vuosittain saapuville turisteille. Tällä upealla saarella sijaitsee myös täydellinen ja ylellinen golfkohde, Crete Golf Resort, jossa voit nauttia upeasta golfkentästä ja viihtyisästä golfhotellista suoraan kentän vieressä!