Kahden viikon matkat

Kun viikko on liian lyhyt

Vierähtääkö viikko liian nopeasti lomalla? Haluatko pelata enemmän golfia kuin viikossa ehdit? Kahden viikon matka on täydellinen valinta. Pelaa enemmän, käytä enemmän aikaa ympäristöön tutustumiseen ja irtaudu arjesta paremmin. Tarjoamme hyvin rajoitetun määrän kahden viikon matkoja verkossa, joten älä epäröi kysyä asiakaspalvelustamme, järjestyisikö lisäpaikkoja, jos toivomasi lähtö on ehtinyt täyttyä.

Espanja, Teneriffa

Golf del Sur

Teneriffan eteläisimmässä kärjessä Golf del Surissa on ihania merenrantahotelleita. Golf del Surissa on yksi saaren suosituimmista golfkentistä. Golf del Sur tarjoaa golfelämyksiä ja rentoutumista.

Espanja, Teneriffa

Amarilla Golf

Amarilla Golf sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Teneriffalla on vain seitsemän erittäin hyvää golfkenttää, mutta sen sanotaan olevan silti Gran Canarian ohella paras golfkohde viidestä saaresta.

Alk. 2.715

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Alk. 3.455

Espanja, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Kanariansaaret ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pelata golfia talvella. Gran Canaria on ehdottomasti yksi golfaajien suosituimmista saarista.