Golf Mauritiuksella

Mauritius on tarkoitettu sinulle, joka haluaa kokea todella ylellisen golf-loman. Tämä pieni saari Intian valtamerellä, aivan Madagaskarin itäpuolella, on vihreä keidas, jossa on sekä ylellisiä hotelleja että upeita golfkenttiä. Sulje silmäsi ja kuvittele paratiisia. Se mitä näet, on todennäköisesti kuva Mauritius saaresta.

Golfmatka Mauritiukselle on viime vuosina suosiotaan kasvattanut suomalaisten golfareiden keskuudessa ja se on tunnettu ylellisen loman tavoitekohde elämästä nauttiville. Täällä luksushotellit ja upeat golfkentät luovat täydellisen golf lomakokemuksen.

Monet Mauritiuksen golfkentistä on rakennettu entisille sokeriruokoplantaaseille ja toimivat vihreinä keitaina kauniilla saarella. Ernie Els, Bernhard Langer ja Peter Matkovitch ovat esimerkkejä suurista golf-ammattilaisista, jotka ovat olleet mukana suunnittelemassa joitakin Mauritiuksen monista golfkentistä. Riippumatta siitä, minkä kentän valitset, pelaat uskomattoman kauniissa ympäristössä, usein upealla näköalalla turkoosinsinistä merta kohti.

Golf Plaisir on valinnut käytettäväksi Heritage Awali hotellin saaren eteläosassa. Täällä golfkenttä sijaitsee lähellä hotellia, ja pääset nauttimaan mukavasta ja rentouttavasta ilmapiiristä.

Kun et ole pelaamassa golfia Mauritiuksella

Kun mailat ovat saaneet levätä, Mauritius tarjoaa paljon nautittavaa ja koettavaa. Voit nauttia kalkkivalkoisista rannoista turkoosinsinisine laguuneineen, tehdä pyöräretkiä hotellin ympäröivissä kauniissa maisemissa tai vain rentoutua hotellin mukavuuksien parissa.

Luonnon kauneuden lisäksi Mauritius on tunnettu miellyttävästä ilmastostaan ja korkeasta palvelutasostaan. Tämä on todellakin täydellinen kohde niille, jotka haluavat kokea, mitä ylellisellä matkailulla on tarjottavana.

Mauritius

Etelä-Mauritius

Etelä-Mauritius on hieman vähemmän rakennettu kuin saaren muut osat. Täällä on vähemmän hotelleja ja ravintoloita, ja luonto erottuu selvästi muista saaren osista, mikä huomataan nopeasti eri tavoin. alueella on useita erittäin korkeatasoisia golfkenttiä.