El Rompido

El Rompido

36-reikäinen golfparatiisi

Andalusian länsipuolella vain 30 minuutin ajomatkan päässä Portugalin rajalta sijaitsee erinomainen 36-reikäinen El Rompido. Pelaa ja nauti kentistä sekä kauniista ja koskemattomasta luonnosta.

Costa de la Luzissa ”Valon rannikossa” elämän rytmi on rauhallisempaa. Täällä Portugalin rajalta kaakkoon sijaitseva uskomattoman upea El Rompido odottaa sinua.

El Rompido on paras vaihtoehto kohteeksi sinulle, joka haluaa pelata golfia kauniissa ympäristössä ja nauttien laadukkaasta asiakaspalvelusta, herkullisesta ruoasta ja drinkeistä. Ensiluokkainen hotelli tai vaihtoehtoisesti viihtyisä huoneistohotelli, hinta-laatusuhde ja tasokkaat golfkentät takaavat, että asiakkaat palaavat kohteeseen yhä uudelleen.

 

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0
Etäisyys lentokentältä Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.335€

7 yötä kahden hengen huoneessa tai huoneistossa
Majoitus hotellihuoneessa, 7 aamiaista ja 6 illallista
Majoitus huoneistossa, 7 aamiaista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
Finnairin suorat lennot Helsinki-Faro
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelut

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Golf Plaisir vinkkaa
Varaa asunto koko kaveriporukalle. Asut neljä ihmistä samassa tilavassa asunnossa ja valmistat itse illallisia. Erittäin mukava ja erittäin edullinen. Voidaan varata vain puhelimitse tai sähköpostitse myyntiosastoltamme +358 9 6154 7406 tai info@golfplaisir.fi.

Sää tällä hetkellä

weather-icon23.7℃

El Rompido Golf

El Rompidossa on kaksi erittäin hyvää 18-reikäistä kenttää, jotka ovat Campo Norte ja Campo Sur. Ne ovat rakenteeltaan erilaisia, mutta huoliteltuja nopeine väylineen, isoine bunkkereineen ja strategisine vesiesteineen.

Campo Norte sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä hotellista ja huoneistohotellista, jossa se mutkittelee maalaismaisemissa. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat pitkiä ja leveitä, avoimet väylät joissa on tilaa draivilyönnille. Loput yhdeksän ovat lyhyempiä, hieman haastavampia ja tarvitsevat enemmän pelistrategiaa. Kahdeksas reikä on upea par 5.reikä, josta lyönti lähtee jyrkästi vasemmalle. Pitkälle lyövä pelaaja pääsee korkeiden puiden ylle ja onnistuu griinille jopa kahdella lyönnillä. He, jotka lyövät lyhyemmin onnistuvat parhaiten lyömällä suoraan ja sen jälkeen hyödyntämällä jyrkkää alamäkeä. Reiältä 13 on upeat näköalat vedelle, joka ympäröi Campo Nortea. Väylä on melko lyhyt mutta haastava monien tasankojen kanssa.

Campo Sur sijaitsee suoraan majoituksen vieressä. Siellä pelataan hieman tasaisemmassa maastossa, joissa on tarkemmat ääriviivat väylillä eikä niin aaltoilevia griinejä, mutta on tärkeää silti osata sijoittaa lyönnit. 12.reikä: par 5 on lyhyt vain 434 metriä, mutta se vaatii keskittymistä, sillä vesi ympäröi kokonaan oikealla ja petolliset pensaat vasemmalla puolella. Tällä reiällä birdien lyö helposti vain hyvä pelaaja. Muutaman kierroksen jälkeen olet tyytyväinen, jos onnistut par:illa. Kenttä ei sijaitse kaukana merestä, mutta vasta Campo Surin reiällä 17 tulet tarpeeksi alas näkeäksesi merta.

Kentät ovat niin monipuolisia, että viikon matka ei todellakaan tunnu tylsältä. Kentän ympärillä ei juurikaan ole rakennuksia, lukuun ottamatta ylellistä hotellia ja huoneistohotellia. Pelaat koskemattomassa ympäristössä taivaan, veden ja lintujen seurassa.

El Rompidolla on hieno ja moderni klubitalo, jossa on mukava ulkoalue. Klubitalolla on myös ravintola, kauppa ja pukuhuoneet. Harjoitusalue on sekä Campo Surilla että Campo Nortella.

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Campo Norte, Par 72 6111 5947 5591 5153 4765
Campo Sur, Par 72 6168 5963 5681 5397 4951
Tasoitusraja 54
Driving range 2 kappaletta. Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Alvaro Arana

Precise Hotel El Rompido

El Rompidossa voit majoittua joko ensiluokkaisessa hotellissa tai hienossa huoneistohotellissa. Hotelliin sisältyy puolihoito ja huoneistohotelliin aamiainen viikon matkalla. Huoneistohotellissa on mahdollista myös viettää Long Stay -matka, jolloin siellä on itsepalvelu.

Kohteessa vietät takuuvarmasti miellyttävän ja hauskan golfloman. Riippumatta siitä majoitutko ylellisessä viiden tähden golfhotellissa tai viihtyisässä neljän tähden The Club Apartment -huoneistohotellissa, molempien sijainti on suoraan kentän vieressä, näkymällä golfkentälle tai upealle puutarhalle. Useimmat hotellin palveluista sijaitsevat joko hotellissa tai sen lisärakennuksissa kuten uima-allas, spa, ravintola ja baari – helppoa ja kätevää.

Hotellihuoneet ovat sisustettu vaaleaan moderniin tyyliin. Ne ovat myös tilavia noin 35 neliön kokoisia. Mikäli majoitut edullisemmin huoneistohotellissa, valittavanasi on joko kokata itse tai vierailla hotellin ravintolassa. Vieraile myös El Rompidon kylässä, josta löytyy useita paikallisia ravintoloita.

Huoneistohotellit ovat viihtyisiä, ja koostuvat olohuoneesta keittiöalueella ja niissä on kaksi erillistä makuuhuonetta. Huoneistohotellin koko on noin 75 neliötä. Molemmat hotelli sekä huoneistohotelli sijaitsevat vierekkäin ja etäisyys golfkentälle on melkein sama. Jos golf ei houkuta koko loman ajan, voi kohteessa pelata myös tennistä, koripalloa ja jalkapalloa, pyöräillä tai ratsastaa. Ja tietenkin kuntosali ja iso spa löytyvät hotellista.

 

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Golfkentän vieressä, 200 metriä klubitalolta
Huone 184 huonetta + 12 sviittiä
Tietoa Sisäuima-allas, ulkouima-allas (ei lämmitetty), kylpyläpalvelut, kuntosali, ravintola, baari.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Precise Resort El Rompido The Club

Huoneistohotellin huoneet koostuvat olohuoneesta keittiöalueella ja siellä on lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Ne ovat hyvin varusteltuja, joissa on keittiövälineitä, TV ja ilmastointi. Kaikissa huoneistoissa on joko parveke tai terassi näkymällä golfkentälle tai upealle puutarhalle. Huoneistohotellin koko on noin 75 neliötä. Viikon matkaan sisältyy aamiainen. Long Stay -golflomalla huoneistohotellissa ruoka valmistetaan omatoimisesti, mikä tarjoaa joustavan vapauden matkailijalle. Pesutupa, pieni ruokakauppa ja ravintolat löytyvät läheltä. Hotellin palveluiden käyttö sisältyy, joihin kuuluuvat muun muassa ulkouima-allas, kuntosali ja spa. Span hoidot lisämaksullisia. Viikottainen siivous. Päivittäinen perusteellinen siivous lisämaksusta.

Tietysti Golf Plaisir -hengen mukaisesti palvelua tarjoaa myös oma henkilökuntamme paikan päällä. Oma skandinaavinen henkilökuntamme auttaa miellään tarvittaessa sekä järjestää retkiä ja muuta miellyttävää yhteistä tekemistä loman aikana El Rompidossa.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentän vieressä, 300 metriä klubitalolta
Huone 305 huonetta. Olohuone/keittiö, joka sijaitsee olohuoneessa. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. TV.
Tietoa Viikottainen siivous sisältyy. Päivittäinen perusteellinen siivous lisämaksusta. Ulkouima-allas ja pääsy hotellin palveluihin sisältyy, mm. kuntosali ja spa. Span hoidot lisämaksullisia. Pesutupa ja minimarketti lähellä.
Wifi Huoneistohotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Hotel Precise Resort El Rompido

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.