Golf Costa de la Luzissa

Pelaa golfia Costa de la Luzissa osassa Espanjan kauneinta luontoa. Costa de la Luz sijaitsee Atlantin valtamerellä Cádizin ja Huelvan rannikolla. Nämä erottaa toisistaan vain kansallispuisto Doñana.

Golfmatka Costa de la Luziin alkaa lennolla Portugaliin Espanjan sijaan. Huelvan provinssin rannikko, jossa Costa de la Luz sijaitsee on Portugalin ja Faron lentokentän läheisyydessä. Siksi lentoyhteydet ovat Faroon, kun matkustat kohteeseemme Nuevo Portil Golfiin tai El Rompido Golfiin. Nämä ovat kaksi erittäin kaunista golfkohdetta Huelvan länsipuolella.

Muita kenttiä lähialueilla ovat 27-reikäinen Costa Ballena Golf Cádizin eteläpuolella ja sisämaahan sherrykaupunki Jereziin päin sijaitseva Montecastillo Golf, joka on isännöinyt aikoinaan European Touria.

Golfisäntä ja Golf Academy Costa de la Luzissa

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Tarjoamme myös lisämaksusta Golf Academy -opetuspalvelut toisessa Costa de la Luzin kohteista. Valitse keskitytkö matkallasi itsenäiseen golfin pelaamiseen vai harjoitteletko yhdessä opettajan kanssa parantaaksesi tasoitustasi. Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Costa de la Luzissa