Golf Lissabonissa

Lissabonista löytyy monipuolisia ja korkeatasoisia golfkenttiä. Lissabonissa vietät upean golfloman, nauttien samalla kaupungin mielenkiintoisesta kulttuurista ja tietysti auringosta.

Golfin pelaaminen Lissabonissa on ikimuistoista! Lissabonissa on useita arvostettuja ja korkeatasoisia golfkenttiä, joista uusin on nimeltään West Cliffs Golf. Se sijaitsee Praia D’El Rey Golfin, Royal Obidos Golfin ja Bom Sucesso Golfin vieressä. Kaikki nämä kentät sijaitsevat Pohjois-Lissabonissa klusterissa keskenään. Myös Oitavos Dunes Golf Club ja Troia Golf ovat arvostettujen kenttien listalla sekä kotimaassaan että kansainvälisesti. Lissabon on tunnettu turistikaupunkina ja sillä on paljon tarjottavaa golfin lisäksi kulttuurellisesti. Kaupungissa on useita uusia trendikkäitä alueita rannikon lähellä. Keskusta on täynnä kahviloita, baareja ja portugalilaisia ravintoloita modernein twistein. Lissabonin ulkopuolella sijaitsevat kiinnostavat ja viehättävät rantakohteet Cascais ja Estoril. Setubal ja Sesimbra ovat pieniä rannikkokyliä herkullisine ravintoloineen ja upeine golfkenttineen kuten Montado Golf, Quinta do Peru Golf ja 36-reikäinen resort Aroeira Golf.

Golfisäntä Lissabonissa

Portugalin matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Lissabonissa

Alk. 1.305

Portugali, Lissabon

Praia D'El Rey

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.