Long Stay

Long Stay

Mikä onkaan ihanempaa, kun se, että voi jättää kylmän talven ja pimeyden taakseen ja viettää päivät lämpimässä ja auringosta nauttien. Pelaa golfia ja tutustu maan kulttuuriin rauhassa, aikaa on. Viikon matkan aikana aika on rajallista ja koko viikosta tulee usein suunniteltu. Long Stay -matkat sopivat niille, jotka haluavat nauttia elämästä ilman kiirettä edulliseen hintaan. Matkan kesto on vähintään 28 päivää.

Espanja, Costa de la Luz

El Rompido

Andalusian länsipuolella vain 30 minuutin ajomatkan päässä Portugalin rajalta sijaitsee erinomainen 36-reikäinen El Rompido. Pelaa ja nauti kentistä sekä kauniista ja koskemattomasta luonnosta.

Alk. 2.735

Espanja, Alicante

La Sella

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.

Alk. 2.775

Espanja, Malaga

Valle Romano Golf

Valle Romano sijaitsee noin mailin päässä rannikkokaupungista Esteponasta, ja sieltä avautuu upea näköala Välimerelle. Klubitalo on miellyttävä, ja koko kompleksi henkii laatua ilman, että se tuntuu jäykältä tai persoonattomalta. Tämän hienon luomuksen takana on arvostettu golfarkkitehti Cabell B Robinson, ja kenttä avattiin vuonna 2010.

Long Stay -matkasta

Varaaminen

Long Stay -matkan varaaminen onnistuu nopeasti ja helposti nettisivuiltamme. Myynniltämme voi myös kysyä lisätietoja Long Stay -matkoista ja kohteista.

Lennot

Long Stay -matkaajat matkustavat samoilla lennoilla, kun viikon matkoille lähtevät. On myös mahdollista varata lennot omakustanteisesti tai vaihtoehtoisesti matkustaa kohteeseen autolla. Tällöin mahdolliset lentokenttäkuljetukset tulee kustantaa itse.

Majoitus

Matkan ja majoituksen kesto on vähintään 28 päivää (4 viikkoa). Majoitus tapahtuu huoneistoissa, jotka ovat hyvin varusteltuja pitkälle lomalle. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone/makuuhuoneita, kylpyhuone ja olohuone keittiöalueella. Jokaisessa huoneistossa on parveke tai terassi, joiden koko myös vaihtelee. Long Stay -matkoilla on itsepalvelu. Jokaisesta kohteessa löytyy useita ravintoloita, mikäli päivittäinen kokkaaminen ei houkuta. Huoneistoihin kuuluu sähkö, vesi, lakanat, pyyhkeet ja siivous (tai pelkkä loppusiivous). Joidenkin huoneistojen käytöstä voidaan periä takuumaksu sisäänkirjautuessa, joka palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä, kun huoneisto palautetaan siistinä ja ehjänä takaisin. Lisätietoja Golf Plaisirin myynnistä.

Long Stay

Lentokenttäkuljetukset

Mikäli matkustat samoilla lennoilla, kun muut Golf Plaisirin asiakkaat edestakaiset lentokenttäkuljetukset sisältyvät.

Golf

Long Stay -matkan aikana sisältyy 12 rajoittamatonta greenfeeta tai tästä ylöspäin riippuen missä kohteessa majoitut. Jotta Golf Plaisirin asiakkaat pääsevät aina pelaamaan, olemme varanneet lähtöajat iltapäiviin klo 12 jälkeen. Lähtöaikoja voidaan muuttaa päivää ennen pelipäivää paikan päällä riippuen vapaista ajoista. Tämä tarkoittaa sitä, jos aikaisempia lähtöaikoja on vapaana päivää ennen pelipäivää, voit muuttaa myöhäisemmän aikasi aikaisempaan.

Golf Plaisirin henkilökunta

Kaikissa Golf Plaisirin viikon matkojen kohteissa on mukana skandinaavinen henkilökunta. Henkilökunta on myös käytettävissä Long Stay -matkoilla. He järjestävät muun muassa kilpailuja ja retkiä sekä pitävät huolen siitä, että pääset nauttimaan rentouttavasta golflomasta. Henkilökuntamme auttaa mielellään aina tarvittaessa.

Vuokra-auto

Long Stay -matkalla on aikaa tutustua kohdemaan kulttuuriin ja nähtävyyksiin itsenäisesti. Ehkä toivot vuokrata auton päiväksi, viikoksi tai koko matkan ajaksi. Golf Plaisirin henkilökunta auttaa mielellään vuokra-auton varaamisessa paikan päällä. Autot usein toimitetaan suoraan huoneistolle.