Golf Ras al Khaimahissa

Golfmatka Ras al Khaimahiin on elämys – täältä löydät hienoja valkoisia hiekkarantoja ja pelaat mitä upeimmalla Al Hamran golfklubilla.

Ras al Khaimah on yksi seitsemästä Arabiemiraattien emiraateista, joista tunnetuin on Dubai. Arabiemiraatit on aina ollut ihanteellinen ja suosittu matkakohde hyvän sijaintinsa, lämpimän ilmastonsa ja ystävällisten ihmisten ansiosta. Se sijaitsee vanhalla kauppareitillä Euroopasta Kaukoitään.

Ras al Khaimah, RAK, on nimi, jolla paikalliset asukkaat kutsuvat sitä. Ras al Khaimahissa Persianlahdella on 40 kilometrin pituinen rantaviiva ja Hajar-vuoristo, joka nousee 1900 metrin korkeuteen. Ilmasto on kuuma kesällä ja sopivan lämmin talvikuukausina. Talvikautena sää sopii golfaamiselle ja rannalla makoilulle.

Golfisäntä Ras al Khaimahissa

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Ras al Khaimahiin pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Mitä tehdä Arabiemiraateissa

Arabiemiraatit on muutakin kuin vain Dubai. Alle kahden tunnin matkan päässä Dubaista sijaitsevat kuusi muuta emiraattia. Lähde matkalle futuristiseen pääkaupunkiin Abu Dhabiin. Kävele Fujairahin valkoisia hiekkarantoja pitkin. Ihaile Ras Al Khaimahin 7000-vuotista historiaa ja majesteettisia vuoria. Vieraile Sharjahissa, maan kulttuurikeskuksessa, josta löytyy monia museoita ja itämaisia nähtävyyksiä. Tai nauti viehättävien Ajman ja Umm al-Qaywayn rauhallisesta ilmapiiristä.

Lue lisää Arabiemiriaateista ja matkavinkeistä Visit UAE kotisivuilta.

Golfmatkakohteemme Ras al-Khaimahissa

Arabiemiraatit, Ras al-Khaimah

Al Hamra

Golfmatka Al Hamraan on elämys - täällä majoitut hienojen valkoisten hiekkarantojen äärelle ja pelaat mitä upeammalla golfkentällä, jonka on suunnitellut Peter Harradine. Älä unohda vierailla Dubaissa, maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalifassa - se on varmasti ikimuistoinen kokemus!