Golf Roomassa

Golf Roomassa on upea kokemus. Golfaa auringossa päivällä ja nauti rikkaasta kulttuurista illalla sekä tietysti laajasta ravintola ja baari valikoimasta.

Roomassa on useita erilaisia kenttiä jokaiseen makuun ja tasoitukseen, joista valita. Aquasanta Golf on yksi Italian ensimmäisistä kentistä ja sinne pääsee kaupunkia ympäröivältä kehätieltä. Siellä on myös suosittu 27-reikäinen Parco de Medici Golf Resort, joka sijaitsee lähellä kansainvälistä Leonardo da Vinci -lentokenttää. Erittäin kätevää heille, jotka haluavat matkustaa viikon matkalle tai viikonloppulomalle Roomaan, tähän ”ikuiseen kaupunkiin”. Toiset suositut kentät ovat Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale ja Marco Simone Golf. Vuosi 2023 on suuri Rooman golfille, kun Ryder Cup pelataan Marco Simone Golfissa ja siellä pelaavat kaikki maailmantähdet. Golf Plaisirin ensimmäinen golfmatka Roomaan tapahtui jo vuonna 1998.

Rooman kulttuuri on ihan oma lukunsa. Tulet löytämään muun muassa Colosseumin, roomalaisen amfiteatterin, Piazza Navona aukion, kauniin Trevi Fountain -suihkulähteen ja monta muuta nähtävyyttä. Yhdistä golf ja kulttuuri Rooman matkallasi.

Golfisäntä Roomassa

Rooman matkakohteessamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Roomassa