Ennen matkaa

Peruutusturva

Golf Plaisirin peruutusturva mahdollistaa matkan perumisen äkillisen sairauden yllättäessä lääkärintodistuksen kanssa Golf Plaisirin matkaehtojen mukaan. Peruutusturva on mahdollista ostaa ainoastaan matkanvarauksen aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että peruutusturvan pitää olla varattu ennen varausmaksun maksua ja on maksettava tämän maksamisen yhteydessä. Peruutusturvaa ei voi peruuttaa tai maksaa takaisin sen jälkeen, kun varausmaksu ja peruutusturvan maksu on suoritettu.

Kun matkan peruuttaminen tehdään peruutusturvan mukaisesti, peruutusturvan maksua ei makseta takaisin ja pidätämme myös 20 € toimistokulun. Peruutusturvan maksu riippuu matkan kokonaiskustannuksesta, jäljempänä esitetyistä.

Golf Plaisir ei tarjoa omaa peruutusturvaa matkoihin, jotka kustantavat yli 2017€ per henkilö. Suosittelemme tällöin ottamaan yhteyttä omaan vakuutusyhtiöönne. Yleisesti suosittelemme kaikkia matkustajia tarkistamaan mikä peruutusvakuutus heillä on ja mitkä ehdot on voimassa mikäli matka maksetaan luottokortilla.

Huomioithan, että Golf Plaisirin peruutusturva on voimassa myös mikäli joku matkaseurassasi sairastuu ja estää sinua matkustamasta.

Peruutusturva 56€ / hlö

Peruutusturva

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.