Ennen matkaa

Matkan varaaminen

Varaa golfmatkasi suoraan verkkosivuiltamme tai soittamalla Golf Plaisirin myyntiin numeroon 09-6154 7406. Ennen matkan varaamista on tärkeää, että tutustut matkaehtoihimme ja luet sivuiltamme muuta tärkeää tietoa liittyen matkaasi.

Jos olet oikeutettu alennukseen tarjouksen tai kampanjan yhteydessä, muista lisätä alennuskoodi verkossa heti matkavarauksen yhteydessä. Alennus vähennetään suoraan matkasi hinnasta. Huomioithan, että Golf Plaisir ei voi lisätä alennuskoodia enää sen jälkeen, kun varausmaksu on suoritettu.

Mikäli haluat esittää varauksellesi toiveen esimerkiksi toivot majoittuvasti tietyssä kerroksessa tai parvekkeellisessa huoneessa, autamme viestimään toiveistanne eteenpäin hotellille. Huomioithan, että emme kuitenkaan voi vahvistaa toiveitanne. Mikäli toiveenne on vahvistettu ja maksettu etukäteen, löytyy aina tieto tästä varaukseltanne.

Matkan varaaminen

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.