Golf Italiassa

Golf Italiassa sisältää herkullisia golfkenttiä, upeita hotelleita ja kulinaristisia kokemuksia. Italialainen keittiö on kuuluisa ja luonnollisesti sitä tulee kokeilla paikan päällä. Tarjolla on muutakin kuin pizzaa ja pastaa.

Italia on suosittu matkakohde, etenkin maan pääkaupunki Rooma houkuttelee pidennetylle viikonloppumatkalle, Lake Garda kesälomalle ja Toscana viinimatkalle.

Golfkohteena Italia on melko uusi. Edelleen vain harvat golfarit ovat löytäneet Italian kentät. Golfkentillä on hyvin tilaa ja saat monesti parhaat lähtöajat. Loppupäivä meneekin maan kulttuuriin tutustumalla ja tietysti hyvin syöden.

Kulttuuriset ja gastronomiset perinteet tekevätkin Italiasta yhden Euroopan kiinnostavimmista kohteista ja tulet matkustamaan takaisin Suomeen monta elämystä rikkaampana, kuin pelkästään golf.

Golf Italiassa

Golf Italiassa eroaa merkittävästi esimerkiksi Espanjasta tai Portugalista. Italiassa suurin osa klubeista ovat jäsenklubeja eivätkä golfresortteja turisteille. Noin 250 golfkentästä suurin osa sijaitsee Rooman lähettyvillä. Vain noin 10 kenttää sijaitsee etelässä Roomasta, kun pois laskuista ovat lähisaaret Sisilia ja Sardinia. Tervetuloa La Dolce Vitaan!

Italia

Apulia

Golf Apuliassa, Etelä-Italiassa sijaitsevassa aurinkoisimmassa maakunnassa, tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen kaikille golfareille. Sen lempeä ilmasto, maalaukselliset maisemat ja historiallinen viehätys ovat tehneet Apuliasta yhä suositumman kohteen golfareille.

Italia

Rooma

Rooman kaupungissa on historiallisia monumentteja ja rakennuksia, trattorioita, piazzoja, vilkas yöelämä ja erinomaisia ravintoloita. Mikä parasta myös upeita golfkenttiä keskustan lähellä. Yhdistä golf, gastronomia ja kulttuuri.