Matkan aikana

Ateriat

Löydät tietoa matkaasi kuuluvista aterioista varauksestasi.

Itsepalvelu 

Osassa kohteista majoitus voi olla huoneistohotellissa, jossa  on itsepalvelu. Keittiövarustus on yleensä näissä yksinkertainen. Jos toivot lisätietoa huoneistohotellista, ota yhteyttä info@golfplaisir.fi tai soita numeroon 09-6154 7406.

Aamiainen 

Aamiaisbuffet koskee 7 päivää, jos varauksessa ei ole ilmoitettu muuta tietoa.

Puolihoito

Puolihoito yleensä tarkoittaa  7 aamiaista ja 5 illallista buffetissa ilman ruokajuomia. Ateriakäytännöt ja aikataulut eri kohteissa voi vaihdella. Lisätietoa saat kohdetiedoista verkkosivuiltamme ja golfisännän tervetuliaistapaamisessa kohteessa paikan päällä.

Semi-All Inclusive

Ateria on puolihoito. Puolihoito yleensä tarkoittaa  7 aamiaista ja 5 illallista buffetissa ilman ruokajuomia. Semi-All Inclusiveen sisältyy illallisruokajuomat. Joissakin hotelleissa baarin juomat sisältyy myös klo 18-24.00 välillä.

All Inclusive

Majoitus, johon sisältyy kaikki ruokailut hotellilla, juomia (myös alkoholijuomia) sekä osassa hotelleista erilaisia välipaloja. All Inclusicve on voimassa vain hotellissa, jossa majoitut. Se ei koske retkiä tai golfklubeja. Jos olet pelaamassa golfia lounasaikaan ja hotellin lounasateria jää käyttämättä, valitettavasti sitä ei hyvitetä. Ateriakäytännöt ja aikataulut eri kohteissa voi vaihdella. Lisätietoa saat kohdetiedoista verkkosivuiltamme ja golfisännän tervetuliaistapaamisessa kohteessa paikan päällä. Useimmiten paikalliset juomat sisältyvät hintaan. Useimpien All Inclusive -hotellihuoneiden minibaarieihin sisältyy alkoholittomia ja mietoja alkoholijuomia.

Ateriavaraus alkaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ateriat ovat saatavilla kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti eli uloskirjautumiseen saakka.

Allergiat ja erikoisruokavaliot

Erikoisruokavaliot (esimerkiksi laktoositon tai gluteeniton ruokavalio) eivät ole lomakohteissa niin tunnettuja kuin Suomessa. Emme valitettavasti pysty takaamaan allergioista tai ruokavaliosta johtuvia erikoisaterioita. Osassa hotelleja on mahdollista jossakin määrin huomioida erikoisruokavaliot, mutta valikoima ei ole välttämättä yhtä laaja kuin normaali valikoima.

Erikoisruokavaliotoiveesta kannattaa kuitenkin aina ilmoittaa varauksen yhteydessä etukäteen ja kertoa myös hotelliin saavuttaessa ruokavaliosta ravintolan henkilökunnalle, jotta he voivat huomioida asian mahdollisuuksien mukaan.

Jos haluat lisätietoa tai sinulla on kysymyksiä aterioihin liittyen, ota yhteyttä sähköpostilla info@golfplaisir.fi tai soita numeroon 09-6154 7406.

Ateriat

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.