Hyvä tietää matkaasi koskien

Tärkeää tietoa matkaasi koskien

Maailma on jälleen auennut uudestaan ja rokotukset auttavat tekemään matkustamisesta taas turvallisen. Toistaiseksi joudumme kuitenkin elämään sen kanssa, että osassa maista on voimassa edelleen erilaisia sääntöjä ja maahantulorajoituksia. Lue huolellisesti alle kerätyt tiedot ja vieraile linkeissä, joihin viittaamme.

Alla on tärkeää tietoa, jota sinun tulee ottaa huomioon ennen matkaasi. Useimmat kohteet vaativat, että näiden kahden matkustusvaatimusten on oltava kunnossa kohdemaan ajankohtaisten sääntöjen mukaisesti:

  • Matkustuslomake täytetty määräajassa.

Osa maista ja kohteista vaatii matkustuslomaketta. Matkustuslomake tulee täyttää ennen maahan saapumista. Huomioithan, että säännöt kuinka kauan ennen lähtöä se tulee täyttää voivat vaihdella eri maiden osalta. Ilman asianmukaisesti täytettyä lomaketta ja matkustusasiakirjoja koneeseennousu tai maahanpääsy voidaan evätä. Lisätietoa täältä: Re-open EU.

  • Negatiivinen koronatestitulos tai rokotetodistus kohdemaan vaatimusten mukaisesti.

Useimmat EU-maat vaativat sinua esittämään voimassa olevan rokotetodistuksen. Saat ladattua matkustamista varten vaadittavan koronatodistuksen Omakanta-palvelusta. Muista tarkistaa kohdemaan hyväksymät rokotus-/koronatodistukset kohdemaasi viranomaiselta. Jos sinua ei ole rokotettu, sinun on todennäköisesti suoritettava negatiivinen PCR -testi tai antigeenitesti. Se voi vaihdella maittain, kuinka kauan ennen matkaa nämä testit tulisi suorittaa. Jotkin maat sallivat myös maahantulon, jos sinulla on todistus jo sairastetusta koronavirustaudista, mistä käy ilmi ensimmäisen positiivisen koronavirustestin päivämäärä, maa jossa todistus on annettu sekä tieto siitä, että matkustaja on jo parantunut taudista eikä tartuntavaaraa enää ole. Tulosta koronatodistus Omakanta-palvelusta ja voit lukea tarvittavasta koronatodistuksesta täältä: Re-open EU.

 

Muuta tietoa

Miksi Golf Plaisir linkittää muille nettisivuille?

Olemme tietoisesti linkittäneet nettisivuille, jossa tietoa päiviteään jatkuvasti. Matkustusrajoitukset ennen matkaa voivat tapahtua nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla. Haluamme minimoida riskin tietojen vanhentumisesta ja virheellisyydestä. Suosittelemme siksi seuramaan paikallisten viranomaisten, EU:n jäsenvaltioiden matkustustiedotteita sekä Suomen Ulkoministeriön ohjeita. On myös tärkeää korostaa, että asiakas on viime kädessä vastuussa maahantulovaatimusten täyttymisestä.

 

Mitä määräyksiä sovelletaan kohteessa ja lennon aikana?

Katso ajankohtaiset matkustustiedotteet Suomen Ulkoministeriön sivuilta:

https://um.fi/matkustustiedotteet-a-o

 

Viimeisimmät tiedot rajoituksista lennoilla löytyvät eri lentoyhtiön verkkosivuilta.

Tarkista ajantasaiset tiedot Finnairin lennoilla matkustamisesta täältä.

Tarkista ajantasaiset tiedot Norwegian lennoilla matkustamisesta täältä

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Jos sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä Golf Plaisirin asiakaspalveluun numerossa 09 6154 7406 tai info@golfplaisir.fi

 

Huomioithan, että matkustajan velvollisuus on aina täyttää määränpäähän pääsyä koskevat vaatimukset. Mikäli jokin vaadituista dokumenteista puuttuu tai on puutteellinen ja pääsy lennolle/maahan evätään, matkan hintaa tai aiheutuneita lisäkustannuksia ei hyvitetä. Tiedot saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla viranomaisten päätöksien ja suositusten mukaisesti. 

 

Noin kaksi-kolme viikkoa ennen matkaa välitämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on myös linkki tänne sivulle. Pyydämme sinua tarkistamaan edelleen sillä hetkellä voimassa olevat matkustusvaatimukset.

Tarkista ajankohtaiset tiedot

Tarkista ajankohtaiset tiedot kohdemaatasi koskien ennen matkaa ja matkakohteessa
  • FINENTRY (toimintaohjeet kotiinpaluuseen)

Tärkeää tietoa matkaasi koskien

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.