Hyvä tietää matkaasi koskien

Tärkeää tietoa matkaasi koskien

Kaikki EU-maat ovat poistaneet maahantulovaatimuksensa ja matkustaminen on yhtä helppoa kuin ennen Covid-19 pandemiaa.

Tarkista matkaasi koskevat vaatimukset. Olemme koonneet alle tietoa eri matkakohteiden maahantulovaatimuksista sekä tietoa passilla/henkilökortilla matkustamiseen liittyen.

Miksi Golf Plaisir linkittää muille nettisivuille?

Olemme tietoisesti linkittäneet nettisivuille, jossa tietoa päiviteään jatkuvasti. Matkustusrajoitukset ennen matkaa voivat tapahtua nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla. Haluamme minimoida riskin tietojen vanhentumisesta ja virheellisyydestä. Suosittelemme siksi seuramaan paikallisten viranomaisten, EU:n jäsenvaltioiden matkustustiedotteita sekä Suomen Ulkoministeriön ohjeita. On myös tärkeää korostaa, että asiakas on viime kädessä vastuussa maahantulovaatimusten täyttymisestä.

 

Mitä määräyksiä sovelletaan kohteessa ja lennon aikana?

Katso ajankohtaiset matkustustiedotteet Suomen Ulkoministeriön sivuilta:

https://um.fi/matkustustiedotteet-a-o

 

Viimeisimmät tiedot rajoituksista lennoilla löytyvät eri lentoyhtiön verkkosivuilta.

Tarkista ajantasaiset tiedot Finnairin lennoilla matkustamisesta täältä.

Tarkista ajantasaiset tiedot Norwegian lennoilla matkustamisesta täältä

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Jos sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä Golf Plaisirin asiakaspalveluun numerossa 09 6154 7406 tai info@golfplaisir.fi

 

Huomioithan, että matkustajan velvollisuus on aina täyttää määränpäähän pääsyä koskevat vaatimukset. Mikäli jokin vaadituista dokumenteista puuttuu tai on puutteellinen ja pääsy lennolle/maahan evätään, matkan hintaa tai aiheutuneita lisäkustannuksia ei hyvitetä. Tiedot saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla viranomaisten päätöksien ja suositusten mukaisesti. 

 

Noin kaksi-kolme viikkoa ennen matkaa välitämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on myös linkki tänne sivulle. Pyydämme sinua tarkistamaan edelleen sillä hetkellä voimassa olevat matkustusvaatimukset.

Tarkista ajankohtaiset tiedot

Tarkista ajankohtaiset tiedot kohdemaatasi koskien ennen matkaa ja matkakohteessa
  • FINENTRY (toimintaohjeet kotiinpaluuseen)

Tärkeää tietoa matkaasi koskien

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.