Golf Arabiemiraateissa

Suurkaupungit Dubai tai Abu Dhabi tulevat ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan Arabiemiraateista. Arabiemiraatit sijaitsee Persianlahden rannalla. Maa on liittovaltio, joka koostuu seitsemästä emiirikunnasta. Suurimpia näistä ovat Dubai ja Abu Dhabi. Muita ovat Fujairah, Sharjah, Umm Al-Qaywayn, Ajman ja Ras Al-Khaimah.

Yhteensä 9,2 miljoonaa ihmistä asuu Arabiemiraateissa. Näistä 7,8 miljoonaa ovat ulkomaalaisia tai muualta tulleita työntekijöitä. Tästä syystä sitä pidetään hyvin länsimaisena valtiona. Emiraateilla on perinnölliset hallitsijat, joista yksi valitaan koko Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien presidentiksi.  Dubai ei ole maan pääkaupunki, kuten monet näin mieltävät vaan Abu Dhabi.  Abu Dhabi on myös emiraatti, jossa on eniten öljyä ja täten on rikkain näistä. Arabiemiraatit on tullut tunnetuiksi suurista projekteista. Täältä löydät maailman korkeimman rakennuksen, suurimman ostoskeskuksen, pisimmän sisähiihtorinteen, nopeimman vuoristoradan ja paljon, paljon muuta..

Mitä tulee golfin pelaamiseen Arabiemiraateissa. Sieltä löytyy vain noin 20 golfklubia, joista noin puolet sijaitsevat Dubaissa. Äkkiseltään voisi kuvitella, että Dubai tai Abu Dhabi ovat golfmetropoleja suuren asukasluvunsa vuoksi.  Nämä golfklubit ja niiden palvelun taso on erittäin korkealaatuista, johon emme ole Euroopassa tottuneet.

Race to Dubai -kilpailu on lisännyt golfin tunnettavuutta kansainvälisesti Dubaissa. Finaali pelataan Jumeirahin golfklubilla, kun ennen se oli Emiratesin golfklubilla. Yksi tunnetuimmista European Tourin kilpailuista pelataan Abu Dhabin golfklubilla. Kaikki golfkentät ovat maailman parhaiden joukossa, mutta parhaiten arvostettu näistä on Yas Links Abu Dhabissa.

Golfisäntä Arabiemiraateissa

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Arabiemiraatteihin pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.


Mitä tehdä Arabiemiraateissa

Arabiemiraatit on muutakin kuin vain Dubai. Alle kahden tunnin matkan päässä Dubaista sijaitsevat kuusi muuta emiraattia. Lähde matkalle futuristiseen pääkaupunkiin Abu Dhabiin. Kävele Fujairahin valkoisia hiekkarantoja pitkin. Ihaile Ras Al Khaimahin 7000-vuotista historiaa ja majesteettisia vuoria. Vieraile Sharjahissa, maan kulttuurikeskuksessa, josta löytyy monia museoita ja itämaisia nähtävyyksiä. Tai nauti viehättävien Ajman ja Umm al-Qaywayn rauhallisesta ilmapiiristä.

Lue lisää Arabiemiriaateista ja matkavinkeistä Visit UAE kotisivuilta.

Arabiemiraatit

Abu Dhabi

Viime aikoina monet ovat tutustuneen paremmin Abu Dhabiin. Abu Dhabista löytyy aurinkoinen ilmasto, luksushotellit ja maailman parhaimmat golfkentät.

Arabiemiraatit

Ras al-Khaimah

Golfmatka Al Hamraan on elämys - täällä majoitut hienojen valkoisten hiekkarantojen äärelle ja pelaat mitä upeammalla golfkentällä, jonka on suunnitellut Peter Harradine.