Pidennetty viikko

Pidennetty viikko

Nyt olemme julkaisseet täydellisen pituisen matkan sinulle, joka haluat lomailla enemmän kuin viikon, mutta ajattelet, että kaksi viikkoa on liian pitkä aika. Pidennetty viikko tarkoittaa, että matkan kesto on 9-12 yötä. Kun valitset pidennetyn viikon matkan, voit pelata enemmän golfia, tehdä kiinnostavia retkiä ja muita aktiviteetteja samalla, kun sinulla on aikaa myös rentoutua ja nauttia vain oleskelusta.

Espanja, Malaga

Almerimar

Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

2137

Bavaro Golf

Punta Cana hurmaa vierailijat upeilla, pitkillä ja valkoisilla hiekkarannoillaan, jotka venyvät kilometrien mittaisina. Golfkentät ovat täällä kuin helminauha, tarjoten ikimuistoisia pelikokemuksia lomakeskuksissaan. Tämä Karibian paratiisisaari on yksi alueen suosituimmista matkakohteista, ja siellä voi kokea kaiken sen, mitä unelmilta Karibialta odottaa. Täällä voi nauttia palmupuiden varjosta, lämmöstä, hiekkarannoista, virkistävistä drinkkeistä, ylellisistä hotelleista ja tietenkin unohtumattomista golfelämyksistä.

Alk. 1.995

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.