Golf Hurghadassa

Pelaa golfia Arizona-tyylisellä golfkentällä Hurghadassa! Hurghada on golfparatiisi, josta löytyy jokaiselle jotakin. Fantastiset snorklausvedet ja upeat nähtävyydet sekä aurinkovarma sää!

Egyptin suosituin matkakohde Hurghada tai Sharm El Sheikh ovat pohjoismaalaisten golfareiden suosiossa. Hurghadassa on täydellinen ilmasto talvisesongin aikana. Hurghadan golfkentät ovat erittäin hyviä ja palvelun taso korkea. Egyptin eroavaisuus muihin maihin on se, että resortit ja golfklubit ovat rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi. Myös korkealaatuinen palvelu, all-inclusive hotellit ja Punaisen meren ranta golfin ohella tekevät golfmatkasta ikimuistoisen. Neljä golfkenttää Punaisen meren rannan lähettyvillä ovat Makadi Bay, El Gouna, Steigenberger ja Soma Bay.

Golf Plaisirin golfisäntä

Hurghadan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Hurghadassa

Alk. 1.605

Egypti, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf Hurghadan eteläpuolella on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämpöeristää talvigolfmatkansa. Täältä saat myös ylellistä majoitusta golfin kera ollessasi lähellä Punaisenmeren kristallinkirkasta vettä.