Buenavista

Pebble Beach -tunnelma

Teneriffan Buenavista on Golf Plaisirin golfhelmi. Se on uniikki golfkenttä, joka sijaitsee kauniilla paikalla rauhallisessa osassa saarta.

Teneriffalla komeilee 3718 metrin korkuinen tulivuori Teide, joka on Euroopan korkein vuori. Se jakaa Teneriffan kahteen eri osaan. Ylempänä Teneriffan länsirannikolla sijaitsee vaikuttava golfklubi Buenavista Golf. Buenavistaa ympäröi upea vihreä luonto, rehevä metsä ja jylhät rantakalliot.  Suositulta golfkentältä on mitä upein näkymä Atlantin yli. Buenavista Golf on rakennettu rinteeseen, jossa ennen oli banaaniviljelmiä. Täällä majoitut viehättävässä viiden tähden hotellissa Hacienda del Condessa, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Tutustu myös vuoristoisen pohjoisrannikon kaupunkeihin ja pieniin mustiin laavarantoihin. Näiden välissä on pittoreskisia kyliä ja vuoria, jotka syöksyvät suoraan mereen, kuten esimerkiksi Los Gigantes. Tämä on erilaista ja koskematonta osaa Teneriffalla.

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä Tenerife Sur Airport 130 km
Etäisyys Puerto de la Cruzista 30 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.515€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Suorat lennot Finnairilla
Sisältyy: 1 matkatavara ruumaan (23 kg, joka voi olla myös golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisämaksusta: Golfbägin kuljetus lennoilla (23kg) +50 € / menopaluu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon20.6℃

Buenavista Golf

Buenavista Golf sijaitsee paikassa, johon kenellekään ei tulisi mieleen rakentaa golfkenttää – paitsi espanjalaiselle golfikoni Severiano Ballesterosille. Buenavistan kenttä muistuttaa hieman kuuluisaa Kalifornian Pebble Beachia, tosin ilman ruuhkia ja korkeita hintoja. Ballesteros on luonut ainutlaatuisen upean kentän keskelle dramaattisen vaikuttavaa luontoa.

Kokemus, jonka 10. reikä saa aikaan on unohtumaton ja monet pitävät sitä suosikkinaan. Atlantin aallot tyrskyävät kallion yli griinin reunalla, legendaarisen S-muotoisen Ballesteros-bunkkerin vieressä. Myös 15. reikä on kerännyt paljon suosiota. Tällä 185 metrisellä par 3:lla on griinin yli menevällä lyönnillä mahdollisuus päätyä suoraan Atlantin päälle. Kuten voit jo kuvitella, Buenavista on golfkenttä, jossa maisemat ja näkymät ovat ehdottomasti huippuluokkaa. Koko golfkeskus sijaitsee rinteessä kohti merta, ja silmiinpistävän merinäköalan taustalla on mahtavat Teno-vuoret. Buenavistalta löytyy kuusi par 5, kuusi par 4 ja kuusi par 3 reikää. Jokaiselle löytyy siis jotakin tasosta riippumatta. Mutta pysy väylällä: laavakivet ja kaktukset rajaavat useimpia reikiä ja kaikki muut väylät sijaitsevat suoraan vaahtoavan meren vieressä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Mäkinen puisto-/merinäköalakenttä.
Tietoa kentästä Par 72, 6019 5747 5311 4932
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Severiano Ballesteros

Melia Hacienda del Conde Hotel

Melia Hacienda del Conde Hotel on pidetty ylellinen hotelli, josta on näkymät merelle sekä viereiselle golfkentälle. Hotelli sijaitsee kolmannen reiän kohdalla, joka on golfkentän korkein kohta. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka golfkubille. Melia Hacienda del Conde Hotel on korkealuokkainen hotelli hyvällä sijainnilla ja olemme varmoja, että tulet viihtymään siellä. Se on rakennettu perinteiseen espanjalaiseen tyyliin. Hotellille lämmin vieraanvaraisuus ja korkea laatu ovat ominaista. Hotellin arkkitehti on erilaisten terassien ja rakennusten kautta luonut pienempää kylää muistuttavan hotellin. Hotelli on kompakti. Siellä on vain 117 huonetta. Huoneet ovat hyvin varusteltuja ja noin 40 neliön kokoisia. Kaikissa huoneissa on kätevät walk-in vaatehuoneet. Tämä on todellista luksusta.

A la carte ja buffetravintoloiden lisäksi hotellissa on kaksi uima-allasta ja 2500 neliömetrin kokoinen “Nammu-Spa”. Spa on vieraidemme suosikki. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja siksi hotellin ikäraja on 16. Monet asiakkaat arvostavat tätä, sillä hotellissa on hyvin rauhallinen tunnelma. Majoitu Melia Hacienda del Conde -hotellissa uskomattoman kauniilla Atlantin rannikolla!

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Golfkentällä, noin 500 m golfklubilta (kuljetus sisältyy)
Huone 117 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero,minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Sisäuima-allas, uima-allas, spa, ravintola, baari, ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Muuta On mahdollista vaihtaa hotellihuone lisämaksusta Golf View -huoneeksi, merinäköala ja näköala golfkentälle.

Buenavista Golf Club

The magnificent clubhouse

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.