Golf Provencessa

Golf Plaisirille Ranska ja Ranskan Välimeren rannikko ovat tärkeitä sillä ensimmäiset golfmatkat sinne alkoivat jo vuonna 1992. Täältä löytyy useita huipputason kenttiä kuten Royal Mougins Golf, Barbaroux Golf, Valescure Golf ja luksuskenttä Terre Blanche Golf Resort.

Golfmatkojen suosio Rivieralla ja Provencessa on kasvanut. Golfin pelaaminen Ranskassa on suositumpaa, kuin ajatellaan. Ranskassa on yhteensä yli 600 kenttää. Rivieralla ja Provencessa on arviolta 50 erittäin hyvää kenttää. Golf Plaisirin kohde Valescure Golf Provencessa on yksi Rivieran parhaista.

Golflomalla Rivieralla voi tehdä paljon muutakin kuin pelata. Taiteilijoiden kaupunki Provence viehättää myös kauniilla luonnollaan ja viinitiloillaan. Nizza on lähin suuri kaupunki ja täällä on kansainvälinen lentokenttä. Ranskan Rivieralla on tunnelmaa, eleganttia ja ylellisyyttä, jonka todella pystyy kokemaan vain paikan päällä. Täällä tulet viettämään erinomaisen golfloman ihanassa ilmastossa, taivaallisen hyvän ruoan ja juoman parissa, jossa kentät sijaitsevat lähellä. Unohtamatta upeita rantoja, kyliä ja kiinnostavia nähtävyyksiä.

Golfisäntä Provencessa

Provencen matkakohteessamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Provencessa

Ranska, Provence

Valescure

Valescure on yksi suosituimmista golfkentistä Rivieralla jo 1800-luvulta lähtien. Majoitus tapahtuu suoraan kentän vieressä olevassa ihastuttavassa Najeti Golf Hotellissa. Tämä on parasta Rivieraa. Kaikki tarpeellinen löytyy läheltä - mikä voisi olla sen parempaa!