Golfmatkat Portugaliin

Portugali on pitkään ollut yksi Euroopan suosituimpia golfmatkakohteita pohjoismaalaisten keskuudessa. Suomen kohdevalikoimasta löytyy upea Madeira. Pelaaminen ympäri Lissabonia ja Algarven rannikolla houkuttelevat myös golfmatkaajia. Portugalista löytyy paljon tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä jokaisen makuun.

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Lissabonin alue on erittäin suosittu golfkohde.  Yhdistä golf- ja kaupunkiloma Lissabonissa. Majoitu Cascaissa tai Esorilissa Länsi-Portugalissa, josta löytyvät parhaat golfkentät ja hotellit.  Täältä matkustat Lissabonin keskustaan paikallisjunalla noin puolessa tunnissa.

Algarven rannikko sijaitsee Etelä-Portugalissa. Algarvessa on golfkenttiä kaiken tasoisille golfpelaajille. Täältä löytyy muun muassa kilpailukenttiä, joissa European tour -kisoja pelataan säännöllisesti tai golfkenttiä, joissa keskitytään pelkästään hyvinvointiin. Lisäksi Algarven rannikko on täynnä pieniä viehättäviä kalastajakyliä tai suuria turistikohteita. Kun päivän golfpelit on pelattu, on mahdollista nauttia kauniista ympäristöstä.

Portugalissa on yli 70 golfklubia ja ne keskittyvät muutamalle alueelle. Näillä alueilla Portugalissa on paljon golfkenttiä. Porto, Pohjois-Portugalissa, on maan toisiksi suurin kaupunki ja se sijaitsee turistialueen ulkopuolella. Täällä on vain kourallinen golfkenttiä. Mantereen lisäksi Madeiralta/Porto Santosta ja Azoreilta löytyy molemmista kolme golfkenttää.

Golfisäntä Portugalissa

Portugalin matkakohteista löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Haluako saada esimerkiksi vinkkejä hyvään illallisravintolaan tai  siihen miten päästä helpoiten Lissabonin keskustaan? Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Portugali

Algarve

Algarve on aurinkoinen golfparatiisi, jossa viihtyvät Pohjoismaalaiset. Algarvessa on upeita golfkenttiä, kaunis luonto, pitkiä hiekkarantoja ja herkullista ruokaa ja juomaa, jolla päättää hieno golfpelipäivä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Portugali

Lissabon

Portugalin "Rivieralla", Lissabonin länsipuolella sijaitsee suositut merenrantakohteet Estoril ja Cascais. Täällä ja vielä pohjoisemmassa on monta kaunista golfkenttää, jotka sijaitsevat Atlantin valtameren lähellä.

Portugali

Madeira

Tervetuloa Madeiralle – värikkäälle saarelle, joka on parhaiten tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan, henkeäsalpaavista maisemistaan ja korkeista vuoristaan. Madeira tarjoaa matkaajalle myös muutakin kuin nämä. Voit yhdistää golfaamisen luontoelämyksiin, kaupunkielämään, luksushotelleihin, hyviin ostosmahdollisuuksiin ja kauniisiin ravintolapuutarhoihin.