Aroeira

Aroeira Golf

Kaksi kenttää Costa Caparican rannikolla!

Aroeira Golf sijaitsee Lissabonin eteläpuolella kauniilla Costa Caparican rannikolla. Uudistettu viehättävä boutique-hotelli ja klassinen portugalilainen golfkenttä täydentävät toisiaan.

Aroeira Golfissa majoitut kauniissa ympäristössä mäntypuu metsämaisemissa. Suurin osa alueesta on suojeltua. Hotellin ulkopuolella avautuu upea 36-reikäinen kenttä, joka rakennettiin jo vuonna 1973. Aluetta on kuitenkin uudistettu sen jälkeen. Aroeira on täydellinen golfkohde niille, jotka haluavat päästä pelaamaan Lissaboniin. Lähialueella on myös paljon koettavaa ja nähtävää. Aroeiran eteläpuolella voi nähdä esihistoriallisia ja uniikkeja dinosauruksen jälkiä kallioissa. Alantejon alueella voit vierailla viinitarhoissa, jotka tuottavat Portugalin parhaita viinejä. Sesimbra, Setubal ja Lissabon sijaitsevat kaikki lähietäisyyden päässä, ja pääset nauttimaan kauniista rannoista ja merestä. Kalastus on tärkeä osa alueita, ja tämä näkyy ravintoloiden tarjonnassa.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Etäisyys golfkentälle2 km/3 km
Etäisyys lentokentältäAeroporto de Lisboa, 40 km
Golfkentät lähialueella7
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
Finnairn suorat lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon20.9℃

Aroeira Golf

Aroeira Golf muodostuu kahdesta 18-reiän kentästä. Molemmat näistä sijaitsevat mäntymetsä maisemissa, mutta ovat kuitenkin erilaisia pelata. Aroeira Pines Classic avattiin vuonna 1973, ja se on melko kapea kenttä, jossa tarkkuus palkitaan ennen pituutta. Se helpottaa, jos osut suoraan ja selkeä etu on, mikäli taidat lyönnin molempiin suuntiin. Griinit ovat melko lyhyitä tämän päivän standardeihin verrattaen ja myös aaltoilevia. Mikäli pelaat pallon hyvin tiiltä, on sinulla mahdollisuudet hyvään tulokseen. Aroeira Pines Classic on isännöinyt Portugalin Openia vuosina 1996 ja 1997 European Tourilla ja on edelleen korkeatasoinen.

Kentät muistuttavat jonkin verran Barsebäck Golfin metsäväyliä. Tämä ei ehkä ihmetytä sillä myös Aroeira Golfin suunnittelijatiimissä on Donald Steel. Hän on suunnitellut uudemman ja modernimman väylän Aroeira Challenge, joka valmistui vuonna 2000. Täällä pelaat isoilla kutsuvilla griineillä, jotka ovat yleensä sujuvia ja nopeita. Tiiltä pelattaessa Aroeira Challenge on melko antelias, vaikka osuisit mäntymetsään, tulet löytämään pallon. Golfklubi on investoinut suuresti pensaikkojen ja muun puhdistamiseen, jotta kentästä tulisi peliystävällisempi keksiverto golfareille. Suosikkimme on kaunis 15.reikä: par 4, jossa on lyötävä pallo veden yli päästäkseen griinille. Molemmilla kentillä on omat golfklubinsa lyhyen etäisyyden päässä toisitaan. Driving rangen löytää Aroeira Challenge klubitalon vierestä.

Tiedot

Golfkentän tyyppi Puistokenttä/mäntymetsä
Tietoa kentästä Aroeira Pines Classic, Par 72 6049 5755 5403 5221
Aroeira Challenge, Par 72 6367 5903 5339 4805
Golfkentän suunnittelija Frank Pennink ja Donald Steel
Kentät lähialueella 6
Tasoitusraja 54
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Aroeira Lisbon Hotel

Aroeira Lisbon neljän tähden boutique-hotelli sijaitsee vain 25 km päässä etelään päin Lissabonin keskustasta ja lentokentästä. Hotellissa on 66 huonetta, jotka ovat sisustettu valoisasti ja tyylikkäästi. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Hotelli on suunniteltu huomioiden myös pienet yksityiskohdat kuten esimerkiksi pieni Aroeira-puu, joka on istutettu vastaanoton eteen. Hotelli on moderni ja pelkistetty. Se on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallista portugalilaista ruokaa modernein twistein, jotka ovat saaneet inspiraatiota muualta maailmasta.

Aroeiralla on oma beachclub kauniilla rannalla noin kolmen kilometrin päässä hotellista. Suosittelemme ehdottomasti käymään paikan päällä, joko uimaan meressä ja ihastelemassa rantaa tai vaikkapa katsomassa auringonlaskua jonkun hyvän juoman kera. Golfkentät sijaitsevat hotellin lähellä ja näihin on ilmainen kuljetus. Aroeira Lisbon -hotellissa tulet viihtymään takuuvarmasti. Mikä parasta, sen sijainti on täydellinen ja pääset nopeasti pelaamaan molemmille kentille. Aroeira on epäilemättä yksi Portugalin parhaita golfkohteita.

Tiedot

Standardstarstarstarstar
SijaintiAroeiran golfkentällä
Huone66 huonetta. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, televisio, hiustenkuivain ym.
TietoaUlkouima-allas, kokoushuone, lounge, spa, kuntosali ja beachclub.
WifiHotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.