Tietoa meistä

Golf Plaisir perustettiin vuonna 1992. Olemme Pohjoismaiden suurin golfmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti etsiä uusia ja kiinnostavia golfkohteita. Golf Plaisirin peruskonsepti ei ole muuttunut perustamisestaan vuonna 1992. Golf Plaisirilla on useassa matkakohteessa golfisäntä, jonka tehtävänä on varmistaa, että voit nauttia huolettomasta golfmatkasta. Matkan hintaan kuuluu päivän greenfee-maksut ja parhaat lähtöajat. Monissa kohteissa voi varata myös opetusta golfpro-opettajalta Golf Academyn kautta. Valikoimassamme on valmiita viikon golfmatkoja sekä Long Stay -matkoja greenfee-maksuineen, lähtöaikoineen ja golfisäntineen, ja omatoimimatkoja Euroopan maihin, joihin saa räätälöityä haluamasi lennot, hotellin ja valmiit lähtöajat. Järjestämme myös ryhmämatkoja golfklubin porukalle heidän oman golfpron johdolla. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Golf Plaisir muodostaa yhdessä Pohjoismaiden suurimpiin matkatoimistoihin lukeutuvan Apollon, matkailuyritysten Lime Travel ja Xtravelin kanssa DER Touristik Nordic AB:n. Vuodesta 2015 olemme olleet osa yksityistä saksalaista REWE konsernia, jossa on yli 300 000 työntekijää. Konserniin kuuluu myös Suomen matkatoimisto Apollomatkat, jonka matkatarjontaan kuuluu valmismatkat rantakohteisiin, räätälöitävät hotelli+lentomatkat kaupunkikohteisiin sekä risteilyt. Golf Plaisirilla on sisaryritys Out Of Bounds, joka on erikoistunut räätälöityihin golfelämyksiin.

Meidän kauttamme matkustat luotettavasti. Saat hintatakuun viikon lomiin automaattisesti, kun olemme vastaanottaneet varausmaksusi. Hintatakuu on molemminpuolinen. Matkasi hintaan eivät vaikuta esimerkiksi valuuttakurssien vaihtelut, mutta hinta ei myöskään muutu mikäli matkan hinta laskee matkan varaamisen jälkeen. Hintatakuun piiriin eivät kuulu korotukset, jotka johtuvat uusista tai nousseista veroista/tullimaksuista tai muista yleisistä maksuista ja palveluista sekä liitäntäkuljetuksien korotetuista maksuista, joihin Golf Plaisirilla ei ole vaikutusmahdollisuutta.