Golf Hammametissa

Hammamet on kaunis kaupunki, joka sijaitsee noin 60 km etelään Tunisista Välimeren rannalla. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestä ja aurinkoisesta ilmastostaan. Hammamet on myös suosittu turistikohde, erityisesti eurooppalaisten keskuudessa, sen rentouttavan ilmapiirin ja rikkaan kulttuuriperinnön vuoksi. Hammamet on yleisesti hyvinvoiva ja pidetään yhtenä Tunisian rikkaimmista alueista. Muinainen asutukseen liittyvä laki rajoitti rakentamisen puun latvojen korkeudelle, mikä säilyttää kaupungin vanhan osan pienimuotoisuuden. Yksi Hammametin suosituimmista turistinähtävyyksistä on medina, vanha kaupunginosa kapeine kujineen, kauppoineen ja kahviloineen. Täällä vierailijat voivat kokea perinteisen tunisialaisen elämäntavan ja löytää paikallista käsityötä, kuten keramiikkaa ja kudottuja mattoja.

Hammametin ulkopuolella on kaksi golfklubia, Citrus Golf ja Yasmine Golf. Molemmat ovat hienoja, ja Citrus Golfissa on peräti 45 reikää ja Yasminessa 27 reikää. Kaikki golfkentät on rakennettu Ronald Freamin toimesta osana 1990-luvun alun golfkenttäbuumia. Useat hieman ylellisemmät hotellit rannikon varrella ovat osakkaana golfissa ja he jakavat kätevästi kulkevan kuljetusbussin kentille. Hammametissa on suunnitelmia lisää golfkentistä, mutta nämä suunnitelmat ovat siirtyneet eteenpäin jasmiin vallankumouksen ja pandemian takia.

Hieman etelämpänä vesi on usein ratkaisevan tärkeää, ja Citrus Golf ja Yasmine Golf ovat äskettäin ottaneet käyttöön uuden vesijärjestelmän, joka pystyy toimittamaan riittävästi vettä kastellakseen Citruksen 45 reikää ja Yasminen 27 reikää. Kun vettä on saatavilla, on myös tulevaisuutta, ja tuntuu siltä, että seuraavina vuosina voi tapahtua joitain myönteisiä asioita Hammametin golfissa.

Golfkohteemme Hammametissa

Alk. 1.165

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.