Matkan aikana

Ateriat lennolla

Lyhyen matkojen lentoihin ei sisälly lentoaterioita. Useimmilta lentoyhtiöiltä voi lennon aikana ostaa pientä välipalaa. Mikäli toivot lennollesi aterioita, tilataan lisämaksulliset lentoateriat erikseen lentoyhtiöiden verkkosivuilta. Huomioihan, että lentoateria on ostettava aina etukäteen. 

Apollomatkojen lomalennot

Istumapaikka on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä lomalentojen lisäpalvelusivulle.

AY / Finnairin lomalennot: https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo

BIX / Braathens https://secure.paxport.net/shop/bra/

JT/ Jettime https://jettime.com/da

D8 tai DY/ Norwegian

Varaa lentoateriat Golf Plaisir asiakaspalvelun kautta info@golfplaisir.fi

Varaathan lentoaterian viimeistään 7vrk ennen matkaa, mikäli teet sen Golf Plaisirin asiakaspalvelun kautta.

Ateriavaihtoehdot löytyvät täältä https://www.norwegian.com/fi/infourl/infoidmealmoreinfo/

AY/ Finnair

Ateriat on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä reittilentojen lisäpalvelusivulle. https://www.finnair.com/fi-fi/manage

AF/ Air France

Pieni välipala ja juoma sisältyvät hintaan.

A3/ Aegean

Pieni välipala ja juoma sisältyvät hintaan. Erikoisruokavalion on mahdollista varata etukäteen n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä reittilentojen lisäpalvelusivulle. https://en.aegeanair.com/#my-booking

 

Ateriat lennolla

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.