Golfmatkat Ranskaan

Golfmatkalla Ranskaan pääset tutustumaan myös maan kulttuuriin, maailmanluokan gastronomiaan ja kauniiseen luontoon sekä muun muassa upeisiin linnoihin. Ranskan Normandiassa on myös hienoja hiekkarantoja. Maan suosituimpia golfkenttiä löytyy Pariisin läheltä kuten esimerkiksi Le Golf National, jossa järjestettiin vuonna 2018 maailman suurin golfkilpailu Ryder Cup.

Ranskassa on yhteensä 637 golfkenttää. Euroopan maista vain Saksassa ja Englannissa on enemmän kenttiä. Kenttien laatu Ranskassa on korkeatasoinen ja näistä muun muassa Morfontaine, Fontainebleau, Les Bourdes ja Terre Blanche ovat top-sijalla Euroopan kentistä. Ranska on upea kohdevalinta heille, jotka haluavat yhdistää golfin lisäksi matkaansa hyvän ruoan ja juoman ja kauniit luontoelämykset. Lisäksi ei ole epätavallista pelata golfia linnassa omalla kentällä Ranskassa. Tämä on erittäin uniikki kokemus! Monet suositut kentät Pariisin lähialueen lisäksi sijoittuvat Ranskan Rivieralle ja Provenceen, jossa on noin 50 kenttää. Täällä sijaitsee myös iki-ihana Nizza, joka on molempien lähin suurin kaupunki ja jossa on lentokenttä. Sopiva ilmasto ja uskomattoman upea rannikko sopii täydellisesti golflomaan. Golf Plaisirin kohde Valescure Golf Provencessa on yksi Rivieran parhaista. Kukapa ei nauttisi Rivieran tunnelmasta ja myyttisestä taiteilijoiden Provencesta. Pariisissa on noin 50 golfkenttää ja se on ihanteellinen kohde viikonloppulomaksi. Ranskan golfpelikulttuuri perustuu jäsenyyteen, kuten Suomessakin. Täältä löytyy vain harvoja kaupallisia kenttiä, joita on enemmän Espanjassa ja Portugalissa.

Golfisäntä Ranskassa

Ranskan matkakohteesta löydät myös Golf Plaisirin skandinaavisen golfisännän. Haluako saada esimerkiksi vinkkejä hyvään illallisravintolaan tai siihen miten päästä helpoiten lähimpään suureen kaupunkiin? Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Ranska

Provence

Provencen itäisellä alueella on kansainvälinen tunnelma, mutta Ranskan Rivieraa hallitsee maaseudun idylli. Viinitarhat, keskiaikaiset kylät ja monet hyvät kentät tekevät houkuttelevat golfarit matkustamaan Provencen kohteeseen.