Costa Navarino
Syksyn 2024 matkat suorin lennoin Kalamataan myynnissä nyt!

Costa Navarino

Yksi Euroopan parhaista golfkohteista

Costa Navarino on tällä hetkellä Golf Plaisirin ehdoton ykköskohde. Golfkenttien laatu, resortin palvelut, hotellien taso ja ainutlaatuinen sijainti tekevät tästä kohteesta todella uniikin ja yhden Euroopan parhaista golfkohteista.

Kreikkalaisella laivanvarustajalla Vassilis Constantakopoulosilla (1935-2011) oli unelma – palata synnyinpaikkaansa ja rakentaa sinne optimaalinen lomakohde ja siihen liittyvät golfkentät. Kun sinulla on suuri unelma, se toki voi maksaa myös paljon. Suunnitelma tarvitsi 1,600 eri sopimusta ostaa 2,500 hehtaaria maata rannikolta. Tämä unelma kävi kuitenkin toteen.

Costa Navarinolla kaikki huokuu laatua. Sijainti, hotelliketjut, kenttien hoidosta vastaava Troon Golf ja kenttien suunnittelijat Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr. ja José María Olazábal .

Tänä päivänä Costa Navarino tarjoaa myös paljon muuta kuin pelkkää golfia ja luksusmajoitusta.  Koko rannikko on täynnä pieniä rantoja ja kiinnostavaa kulttuuria. Alueen historia ja kulttuuriperintö on jopa 4,500 vuotta vanha. Lähellä on neoliittisia siirtokuntia, mykealaisia ​​palatseja, bysanttilaisia ​​kirkkoja ja keskiaikaisia ​​linnoja.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golfkentät lähialueella 4
Etäisyys lentokentältä Kalamata Airport, 48 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Kalamata, 52 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.255€

7 yötä kahden hengen Deluxe tai Side Sea Vew -huoneessa
7 aamiaista ja 3 illallista (eri ravintoloita)
5 x 18-reiän green fee neljälle eri kentälle (Dunes, Bay , Hills ja Olympic)*
jaettu golfauto kaikilla golfkentillä
laadukkaiden TaylorMade-golfmailojen lainaus
Aegeanin suorat lennot Helsinki-Kalamata
sis. matkatavaralaukun ruumaan, käsimatkatavaran ja lentoaterian
golfkuljetukset. sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

*Mahdollisuus pelata veloituksetta 9-reikää lisää kierroksen jälkeen samalla kentällä, jos kentältä löytyy tilaa

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 325 €
Huone kolmelle hengelle yhteensä -81 €
Korotus parempaan huoneeseen, ota yhteyttä info@golfplaisir.fi.
Ilman golfia vähennys -565 €

TaylorMade-golfmailojen lainaus
Voit varata golfbägin kuljetuksen lennoille lisämaksusta 90€/bägi tai voit jättää omat mailat kotiin ja käyttää Costa Navarinon tarjoamia erittäin laadukkaita TaylorMaden mailoja, joiden lainaus sisältyy matkasi hintaan. Lainamailojen saatavuus vahvistetaan varauksen yhteydessä.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.Huom. Kreikka on ottanut 1.1.2024 käyttöön ympäristöveron entisen turistiveron tilalle. Vero on 10€/yö/huone, ja se maksetaan hotellin vastaanotossa uloskirjautumisen yhteydessä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon30℃

The Bay Course

Bay Course sijaitsee 7 km:n päässä hotelleista, ja sen suunnitteli Robert Trent Jones Jr. Kenttä on hämmästyttävän kaunis, ja suurimmasta osasta väyliä on näkymät merelle. Etenkin alas merelle päin avautuva osuus on verrattoman kaunis ja sen jälkeen hieno par 3 -reikä erittäin mieleenpainuva. Kentästä on helppo tykätä, sillä jokaisella väylällä on omat haasteensa ilman, että ne olisivat pelattavuudeltaan liian vaikeita tai liian helppoja. Kenttä on melko lyhyt ja  tekninen ja palkitsee pelaajat, jotka suunnittelevat pelinsä parhaiten. Merinäkymät jäävät mieleen erityisesti lopussa, jossa kaksi väylistä kulkee meren rantaa myöden ja reikä 18 nousee kohti kaunista klubitaloa.

Klubitalo on melkein oma lukunsa. Harvat klubitalot ovat saaneet niin paljon palkintoja kuin Bay Coursen klubitalo. Se sulautuu luontoon ja sitä on lähes vaikea havaita tietyistä kulmista, mutta siinä on silti valtava ulkoterassialue. Rakennus on moderni ja siinä on hyödynnetty myös ympäristöystävällistä arkkitehtuuria parhaimmillaan. Sekä klubitalon terassilta että golfkentältä pääset taatusti kokemaan yhden kauneimmista auringonlaskuista eläissäsi. Ei ole ihme, että Bay Course on monien vieraidemme suosikki kenttä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Seaside-/park kenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5614 5232 4825 4408
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones Jr
Vuokramailat/Omat mailat Kun matkustat Costa Navarinoon, TaylorMaden vuokramailat sisältyvät matkan hintaan. Jos haluat silti tuoda omat mailat lennolla niin lisäkustannus on 90€/golfbägi
Golfauto Costa Navarino Golfissa on pakollinen golfauto, joka sisältyy matkan hintaan.

The Dunes Course

Dunes Course on vain lyhyen kävelymatkan päässä korkealuokkaisista Westin Costa Navarino- ja The Romanos -hotelleista. Dunes Coursen suunnitteli entinen Ryder Cupin kapteeni ja kaksinkertainen US Masters -voittaja Bernhard Langer. Kenttä sijaitsee tyypillisessä kreikkalaisessa luonnossa oliivi- ja sitrusviljelmineen. Useat väylät kulkevat alueen halki kiemurtelevaa puroa pitkin. Myös merimaisemia pääset ihailemaan monin paikoin.

The Dunes Coursen avausreikä on melko pitkä ja haastava. Viheriö on hyvin bunkkerien suojassa ja on tärkeää päätyä oikealle tasangolle viheriöllä, jotta on mahdollisuus välttää kolme puttia. Kentällä on monta upeaa väylää, mutta ”Signature-väylä” on väylä numero 2. Tällä väylällä avautuu panoraamanäkymä teeltä alas merta kohti. Tällä kentällä on viisi par 5 reikää ja viisi par 3 reikää, mikä ei ole niin huono asia, sillä pitkälle lyöjä hyökkäävä pelaaja voi saada hyviä birdie-paikkoja ja hieman korkeammalla tasoituksella oleva voi usein olla hyvällä tuloksella  par 3 -rei’illä. Viimeinen väylä on sekä vaikea että strateginen par 5 -väylä, joten voisi sanoa, että The Dunes Course sekä alkaa että päättyy antaen pelaajalle todellisen haasteen.

Dunes Course on epäilemättä erittäin hyvä golfkenttä ja sellainen kenttä, jonka haluat pelata uudelleen. Kentällä ei ole outoja doglegejä tai sokkoväyliä, jotka edellyttävät kentän pelaamista useita kertoja, mutta silti tuntuu, että se kasvaa kokemuksena mitä useammin pelaat kentän. Klubitalon ulkoterassilta on upeat näkymät 18. reiän viheriölle. Golfia harrastaville on tarjolla erinomaisen driving rangen lisäksi erittäin mukava harjoitusalue lähipeleihin.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Seaside-/park kenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6022 5707 5301 4857
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija Bernhard Langer
Vuokramailat/Omat mailat Kun matkustat Costa Navarinoon, TaylorMaden vuokramailat sisältyvät matkan hintaan. Jos haluat silti tuoda omat mailat lennolla niin lisäkustannus on 90€/golfbägi
Golfauto Costa Navarino Golfissa on pakollinen golfauto, joka sisältyy matkan hintaan.

The Hills Course

Hills Coursen ensimmäinen väylä kulkee samansuuntaisesti Olympic Coursen ensimmäisen väylän kanssa, mutta tämän jälkeen kentät lähtevät erkanemaan toisistaan. Olympic mutkittelee Bay Coursen yläpuolella olevaa rinnetta pitkin, kun taas Hills Course laskeutuu laaksoon sisämaahan vuorten luodessa omaleimaisen tunnelman taustalla. Hills Course kuulostaa nimen perusteella kentältä, missä on paljon korkeuseroja, mutta kentällä on ennemminkin aaltoilua ja muotoja kuin varsinaisia korkeuseroja. Suunnittelun suhteen Hills Course ja Olympic Course ovat samankaltaisia​​ ja väylät sekä viheriöt ovat suhteellisen anteeksiantavia.  ​​Hillsillä on kuitenkin metsäisempi luonne eikä se ole niin avoin. Kenttä on myös suojaisempi tuulelta, ja näkymää hallitsevat majesteettisen upeat vuoret, jotka kohoavat taustalla. Jos haluat saada kelpo tuloksen tuloskorttiin, on tärkeää saada hyviä väyläosumia. Hills Coursella on haasteensa, mutta se helpompi ja hieman lyhyempi kuin Olympic Course. Hills Course on ensisijaisesti rakennettu lomagolfia varten ja, kuten kaikilla Costa Navarinon golfkentillä, valittavana on useita tiiä, joten kentät soveltyvat kaiken tasoisille pelaajille. Klubitalon on suunnitellut tunnettu arkkitehti Lubomir Zeman ja Navarino Hillsiltä löytyy myös erittäin hyvä harjoitusalue.

Kestävä kehitys on johdonmukainen teema Costa Navarinossa, jossa on pyritty rakentamaan mahdollisimman ilmastoälykkäät golfkentät. Tärkeä osa tätä on 485 000 kuutiometrin suuri lampi ja vesireservi, joka kerää sadeveden golfkenttien kasteluun. Luonnon haittavaikutusten vähentämiseksi on istutettu 52 000 puuta, pensasta, yrttiä ja kukkaa, jotka kaikki ovat paikallista alkuperää ja ovat sopeutuneet kestämään Costa Navarinon lahden ilmastoa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Monitasoinen park kenttä missä myös paljon puita
Tietoa kentästä Par 72, 6251 5864 5439 4925 4491
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija José-María Olazábal
Vuokramailat/Omat mailat Kun matkustat Costa Navarinoon, TaylorMaden vuokramailat sisältyvät matkan hintaan. Jos haluat silti tuoda omat mailat lennolla niin lisäkustannus on 90€/golfbägi
Golfauto Costa Navarino Golfissa on pakollinen golfauto, joka sisältyy matkan hintaan.

International Olympic Academy Golf Course

Olympic Course on Costa Navarinon kenttien kruununjalokivi ja kohokohta on viimeiset reiät, jotka kulkevat tasangon kallion reunaa myöten. Tunnettu ammattilaispelaaja José-María Olazábal, joka muun muassa voitti kahdesti US Mastersin, on tehnyt vanhemmassa iässä myös golfkenttäarkkitehdin uraa. Olazábalin suunnittelukielelle yleensä ominaista ovat suhteellisen pienet viheriöt, jotka edellyttävät pelin suunnittelua teeltä, jotta pääset lähelle lippua. Olympic Coursella hänellä oli hyödynnettävissä melko suuria maa-alueita, joten täällä väylät ovat leveitä ja kutsuvia ja viheriöt ovat suuria ja aaltoilevia. On kuitenkin tärkeää saada pallo pysymään väylällä, sillä semiraffia ei ole olemassa ja väylän ulkopuolella on suuri riski, että pallo katoaa osittain varsin tiheään kasvillisuuteen.

Tietenkin kaikilla golfkentillä on oltava oma Signature-väylä, mutta Olympicissa ehdokkaita on kaksi, nimittäin on vaikea valita kahden par 3 -reiän välillä, jotka molemmat kulkevat kallion reunaa pitkin, ja näkymä Navarinon lahdelle on järjettömän upea. Juuri väylät 12 ja 16 ovat osittain samanlaisia, mutta kulkevat vastakkaiseen suuntaan, mikä on merkki siitä, että Olazábal on suunnitellut kaiken tarkkaan harkiten. Se, että rei’illä on eri tuulensuunnat, tarkoittaa, että sinun vierailijana täytyy hallita useita erilaisia lyöntejä ja väylät voidaan kokea täysin eri tavalla riippuen päivästä ja hallitsevasta säätilasta. Sijainti korkealla merenpinnan yläpuolella ei vain tarjoa vertaansa vailla olevia näkymiä, vaan tekee myös tuulesta peliin oleellisesti vaikuttavan ja tärkeön huomioitavan tekijän pelatessa. Osittain tästä syystä Olazábal on päättänyt antaa Olympic Courselle hieman leveämpiä väyliä ja suurempia viheriöitä kuin hän perinteisesti suunnittelee.

Olympic tulee luultavasti olemaan sekä aloittelijoiden että kokeneempien golfaajien suosikkikenttä. Kentällä yhdistyvät Dunes Coursen hieman tiukempi ja haastavampi muotoilu sekä Bay Courselle tyypilliset upeat näkymät. Yhdessä näistä tekijöistä syntyy Costa Navarinon lippulaiva, jota luultavasti olisi rakastanut myös edesmennyt omistaja ja laivavarustamon omistaja Vassilis Constantakopoulos.
Kentän nimi liittyy alueeseen, sillä Olympia, jossa ensimmäiset Kreikan kisat pidettiin, ei ole kovin kaukana täältä. Se on myös ensimmäinen virallinen Olympia-akatemian kenttä maailmassa, ja se tekee yhteistyötä Kansainvälisen olympia-akatemian kanssa, mutta pääasiassa Kreikan olympiakomitean kanssa. Yhteistyön tarkoitus on suojella olympiaihankkeita ja golfin kehitystä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Park kenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6351 6103 5747 5319 4764 4502
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija José-María Olazábal
Vuokramailat/Omat mailat Kun matkustat Costa Navarinoon, TaylorMaden vuokramailat sisältyvät matkan hintaan. Jos haluat silti tuoda omat mailat lennolla niin lisäkustannus on 90€/golfbägi
Golfauto Costa Navarino Golfissa on pakollinen golfauto, joka sisältyy matkan hintaan.

The Westin Costa Navarino

Kaksi luksushotellia sijaitsevat lähekkäin Costa Navarinon alueella. Asiakkaamme majoittuvat näistä toisessa, viiden tähden Westin Costa Navarino hotellissa. Westin on todella hieno ja korkeatasoinen hotelli, jossa on kuitenkin rento golftunnelma. Alueella on myös paljon ravintoloita, jossa on tarjolla niin italialaista kuin japanilaista ruokaa, mutta myös paikallisia herkkuja saa Moria ravintolasta.

Hotellissa on upea kylpylä, josta saa lisämaksusta Anazoe-hoitoja, jotka perustuvat antiikin aikaiseen viisauteen ja nykyaikaiseen tieteeseen. Anazoe Spa on voittanut “Paras kylpylähotelli” -palkinnon “Health and Spa Awards 2016” -kilpailussa. Sisällä on myös lämmitetty uima-allas niille, jotka eivät niin innostu hieronnasta, öljyistä tai virkistävistä yrteistä. Ne, jotka kaipaavat golfpelin jälkeen lisäaktiviteettiä löytyy Sport & Entertainment Center. Voit päättää päivän esimerkiksi squashilla, tenniksellä, keilaamisella tai pyöräretkellä.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti The Dunes Course -kentällä, meren vierellä
Huone 445 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, sekä suihku että kylpyamme, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain, silitysrauta ym. Huone on mahdollista vaihtaa lisämaksusta merinäköalalliseksi.
Tietoa Sisäuima-allas, ulkouima-allas, ravintolat, baarit, tennis, pyöräily, spa, kuntosali ym.
Wifi Hotellissa ja klubitalolla on langaton internet ilman lisämaksua.
Turistivero Tammikuusta 2018 alkaen Kreikan valtio perii turistiveron hotellimajoituksista. Tämä vero lisätään lopulliseen huonelaskuun ja maksetaan suoraan hotellille. Turistivero on 4 euroa per huone ja yöpyminen.

Romanos Resort by Marriott Luxury Collection

Kaksi luksushotellia sijaitsevat lähekkäin Costa Navarinon alueella.  Romanos Resort by Marriott Luxury Collection on ylellinen ja erittäin korkeatasoinen hotelli, joka tarjoaa yksityisyyttä, estetiikkaa ja upean palvelun.  Alueella on myös paljon ravintoloita, jossa on tarjolla niin italialaista kuin japanilaista ruokaa, mutta myös paikallisia herkkuja saa Moria ravintolasta.

Hotellissa on upea kylpylä, josta saa lisämaksusta Anazoe-hoitoja, jotka perustuvat antiikin aikaiseen viisauteen ja nykyaikaiseen tieteeseen. Anazoe Spa on voittanut “Paras kylpylähotelli” -palkinnon “Health and Spa Awards 2016” -kilpailussa. Sisällä on myös lämmitetty uima-allas niille, jotka eivät niin innostu hieronnasta, öljyistä tai virkistävistä yrteistä. Ne, jotka kaipaavat golfpelin jälkeen lisäaktiviteettiä löytyy Sport & Entertainment Center. Voit päättää päivän esimerkiksi squashilla, tenniksellä, keilaamisella tai pyöräretkellä.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Kävelymatkan päässä Dunes Course -kentältä, meren vierellä
Huone Huoneita 321. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, sekä suihku että kylpyamme, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain, silitysrauta ym. Huone on mahdollista vaihtaa lisämaksusta merinäköalalliseksi.
Tietoa Sisäuima-allas, ulkouima-allas, ravintolat, baarit, tennis, pyöräily, spa, kuntosali ym.
Wifi Hotellissa ja klubitaloilla on langaton internet ilman lisämaksua.
Turistivero Tammikuusta 2018 alkaen Kreikan valtio perii turistiveron hotellimajoituksista. Tämä vero lisätään lopulliseen huonelaskuun ja maksetaan suoraan hotellille. Turistivero on 4 euroa per huone ja yöpyminen.
Muuta

Opetusmatkat Costa Navarinoon

Pro Christine Blomqvistin peli- ja opetusmatka

20. – 27.lokakuuta, 2024

Christine Blomqvist on toiminut golfopettajana 2009 lähtien. Hän opettaa Porvoon seudun kentillä; Porvoo golfissa, Sea golf Rönnäsissä ja Virvik Golfissa. ”Chrisse” opettaa tarvittaessa kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää

 

Costa Navarino

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.