Ennen matkaa

Istuinpaikat lennolla

Monet matkustajat haluavat varata etukäteen tietyt istuinpaikat lennoillensa ennen lähtöselvitystä. Useilla lentoyhtiöillä on mahdollista tehdä paikkavaraus etukäteen lisämaksusta. Tarkista mitkä säännöt koskevat sinun matkasi lentoyhtiötä.

Apollomatkojen lomalennot

Istumapaikka on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä lomalentojen lisäpalvelusivulle.

AY / Finnairin lomalennot: https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo

BIX / Braathens https://secure.paxport.net/shop/bra/

JT/ Jettime https://jettime.com/da

D8 tai DY/ Norwegian

Käytäntö istumapaikkojen varaamisesta vaihtelee sen mukaan onko lennot ryhmälentoja, kiintiölentoja vai yksittäin varattuja lentopaikkoja.

Kirjaudu lentovarauksellesi Norwegianin sivuilla ja tarkista onko sinulle varattu istumapaikka tai voitko varata sen itse:

https://www.norwegian.com/fi/minun-matkani/#/login

Ryhmälennoille istumapaikat varataan yhdessä matkan varanneille henkilöille ja samaa ryhmää oleville matkustajille lähekkäin, mutta emme pysty vaikuttamaan istumapaikkoihin tarkemmin

Yksiittäin varatuille Lowfare+ lennoille valitsemme asiakkaillemme istumapaikat vierekkäin/lähekkäin tai asiakkaan ilmoittaman toiveen mukaan. Lowfare + lipun hintaan sisältyy normaali istumapaikka (koneen keski- ja takaosa, normaali jalkatila). Muut paikat lisämaksusta.

Kiintiölennoilla normaali istumapaikka (koneen keski- ja takaosa, normaali jalkatila) on mahdollista varata kirjautumalla Norwegianin sivuilta lentovarauksellesi.

AY/ Finnair

Istumapaikka on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä reittilentojen lisäpalvelusivulle. https://www.finnair.com/fi-fi/manage

AF/ Air France

Istumapaikka on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä reittilentojen lisäpalvelusivulle. https://wwws.airfrance.fi/trip/flight-details
30 tuntia ennen lähtöä (lähtöselvitys internetissä) voitte valita tiettyjä istumapaikkoja veloituksetta.

A3/ Aegean

Istumapaikka on mahdollista varata lisämaksusta  n. 3-2 viikkoa ennen matkaa omatoimisesti netin kautta kirjautumalla varaustunnuksella ja nimellä reittilentojen lisäpalvelusivulle. https://en.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/seat_types/

Istuinpaikat lennolla

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.