Matkan aikana

Lähtöajat ja greenfee

Lähtöaikoja ei voida varata etukäteen ennen matkaa. Ne varataan paikan päällä golfisännän kanssa. Lähtöajat ovat yleensä klo 08.00-10.30 välillä peräkkäin (viikon matka). Long Stay matkoilla ne ovat ennalta varattu klo 12.00 jälkeen. Lähtöajat ovat näkyvillä aina ilmoitustaululla kohteessa.

Ensimmäisenä pelipäivänä golfisäntä on jakanut ajat ryhmille. Seuraaviin pelipäiviin voitte esittää toiveet hänelle tai ne varataan itse. Huomioittehan, että ajat kuitenkin pyritään jakamaan tasaisesti osallistujamäärän mukaan.

Greenfee koskee yleensä koko päivää, ellei toisin ole mainittu. Golf Plaisirilla ei ole korvausvastuuta käyttämättömästä greefeesta, jotka ovat ennakkoon maksettuja tai jotka kuuluvat matkan hintaan. Golf Plaisir ei takaa pelikierroksia saapumis- tai lähtöpäivinä. Rajoittamaton koko päivän greenfee on 18 reikäinen ja se on varattu ennakkoon. Lisäpelikierroksia voi varata saatavuuden mukaan ensimmäisen kierroksen jälkeen.

 

Huom. Amarilla Golf Long Stay

Amarilla Golfilla on rajoittamaton greenfee eli mahdollisuus pelata päivittäin. Amarilla Golfilla matkustajilla on golfklubille kuukauden jäsenyys. Pelaajat varaavat lähtöajat itse golfklubilta ja ne ovat joko aamulla tai iltapäivällä saatavuuden mukaan. Varauksen voi tehdä enintään 48 tuntia ennen pelipäivää. Ensimmäisen pelipäivän varaa golfisäntä kohteessa. Myös kaikki harjoitusalueet ovat Golf Plaisirin asiakkaiden käytössä koko kuukauden ajan. Työntökärryt sisältyvät kierrokselle.

Lähtöajat ja greenfee

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.