Golf Malagassa

Golfmatkat Malagaan ovat jo pitkään olleet Pohjoismaalaisten suosiossa. Costa del Solista ja sen ympäriltä löytyy yli 100 kenttää. Ei mikään ihme, että tätä aluetta kutsutaan lempinimellä Costa del Golf.

Golfin pelaaminen Malagassa onnistuu erittäin helposti. Kentät sijaitsevat peräkkäin toisistaan ja kulkevat rannikkoa pitkin molempiin suuntiin helminauhamaisesti. Vain lyhyen ajomatkan päässä lounaaseen sijaitsee klassinen Marbellan kaupunki. Lähellä on myös Sotogranden golfalue, jossa löytyvät Valderrama Golf, Finca Cortesin ja Almenara Golf.

Noin kahden tunnin ajomatkan päässä Malagasta koilliseen sijaitsee suosittu golfkohteemme Almerimar. Almerimar Golfissa majoitut viiden tähden hotelliin ja suoraan sen vieressä on kaunis 27-reikäinen kenttä. Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä, sijaitsee toinen upea kohteemme La Cala Golf Resort. La Cala on yksi Espanjan suurimmista golfresorteista.

Golfisäntä Malagassa

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Malagaan pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!  Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Malagassa

Alk. 1.475

Espanja, Malaga

Fairplay Resort

Hemmottele itseäsi todella mukavalla golflomalla Fairplay Resort Golf & Spassa, erittäin tyylikkäässä golfkohteessa. Vehreän golfkentän ympäröimä liituvalkoinen hotelli tarjoaa upean kontrastin silmälle ja ympäristö on ainutlaatuisen kaunis. Täällä nautit kilometrien pituisista näkymistä Los Alcornocalesin kansallispuistoon.

Alk. 1.715

Espanja, Malaga

La Cala

La Cala Golf Resort sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä. Se koostuu kolmesta 18-reikäisestä kentästä ja siellä on erinomainen hotelli, joka sijaitsee aivan golfklubin vieressä. La Cala Golf Resort on täydellinen valinta sinulle, joka toivoo upean golfmatkan, jossa hotellimajoitus ja kolme hienoa kenttää sijaitsevat vierekkäin!

Alk. 2.855

Espanja, Malaga

Valle Romano Golf

Valle Romano sijaitsee noin mailin päässä rannikkokaupungista Esteponasta, ja sieltä avautuu upea näköala Välimerelle. Klubitalo on miellyttävä, ja koko kompleksi henkii laatua ilman, että se tuntuu jäykältä tai persoonattomalta. Tämän hienon luomuksen takana on arvostettu golfarkkitehti Cabell B Robinson, ja kenttä avattiin vuonna 2010.