Ennen matkaa

Golfbägin vakuutus

Valitettavasti golfbägit saattavat myöhästyä, kadota tai hajota lennon aikana. Golfbägin vakuutuksen avulla kuljetus on täysin suojattu.

Golfloma on usein vuoden kohokohta ja sitä odotetaan luottavaisina. Odotukset golfmatkasta ja pelaamisesta ovat korkealla. Se voi nopeasti tuhoutua, jos golfmailat ei saavukaan yhdessä lennon kanssa. Lentoyhtiöiden korvaukset näissä tapauksissa ovat alhaiset ja ne useimmiten korvaavat vain välittömät kulut.

Golfbägin vakuutus korvaa jokaisesta menetetystä golfpäivästä saman summan mikä vastaa yhden yöpymisen hintaa. Yhden viikon matkasta tämä tarkoitta 1/7 osaa matkan hinnasta, lukuun ottamatta vakuutukset ja verot. Meidän golfbägin vakuutus sisältää myös vahingon/varkaus vakuutuksen. Mikäli golfmailat ovat vahingoittuneet tai varastettu lennon aikana korvaamme peräti 3 000 €. Lentoyhtiöt korvaavat useimmiten per kirjatut kilot. Tänä päivänä mailat maksavat sen verran paljon ja painavat niin vähän, että korvaus on olematon. Kotivakuutuksen omavastuuosa ylittää usein ostoarvon, jos ainoastaan yksi maila on vahingoittunut.

  • Jos lentosi saapuu ennen kello 14.00 saat korvauksen, joka vastaa päivän osaa hinnasta jokaisesta alkaneesta 24 tunnista, kun golfbägisi on myöhässä.
  • Jos lentosi saapuu kello 14.00 jälkeen ja golfbägisi ei ole saapunut ennen kello 10.00 saat korvauksen, joka vastaa päivän osaa hinnasta jokaisesta alkaneesta 24 tunnista, kun golfbägisi saapuu jälkeen kello 10.00 seuraavana päivänä.

Suosittelemme kaikkia matkustajia ottamaan tämän edullisen vakuutuksen golfareille.

Hinta on ainoastaan 16 €/golfbägi matkan hinnasta riippumatta. Jos ilmenee lisäkysymyksiä, ota yhteyttä Golf Plaisiriin info@golfplaisir.fi  tai puhelimitse 09- 615 474 06

Kyseessä on kolmannen osapuolen (Solid Insurance) tarjoama vakuutus.
Voit päivittää golfbägin vakuutuksen varauksellesi viimeistään loppumaksun maksamisen yhteydessä.

Vahinkoilmoitus
Mikäli sinun tulee tehdä matkan jälkeen vahinkoilmoitus, voit tehdä sen ottamalla matkanjärjestäjään yhteyttä niin lähetämme sinulle linkin vahvinkoilmoitukseen, jonka voit täyttää netin kautta.

Golfbägin vakuutus

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.