Golf Kanariansaarilla

Kanariansaaret muodostuvat seitsemästä saaresta Atlantin valtamerellä. Kanariansaaret on säilynyt suomalaisten suosikkikohteena pitkään. Syitä tälle ovat varmasti ympäri vuoden aurinkoinen ja miellyttävä lämpötila sekä hyvät harrastusmahdollisuudet.

Golfkohteena Kanariansaaret on ollut kovassa nousussa viime vuosina. Varsinkin golfmatkat Teneriffalle ja Gran Canarialle ovat erittäin suosittuja. Molemmista kohteista löytyy seitsemän korkeatasoista golfkenttää.

Muutkin saaret ovat saaneet houkuteltua golfaajia. Lanzarotella on kaksi golfkenttää. Fuerteventuralla on yhteensä neljä golfkenttää, joista yksi on 18-reikäinen kenttä upeassa liikunta- ja aktiviteettikeskus Playitaksessa.

Yksi Kanariansaarten hienoimmista golfkentistä sijaitsee pienellä La Gomeran saarella. La Gomera on Teneriffan naapurisaari ja sieltä löytyy Tecina Golf upeine maisemineen. Golfkenttä sijaitsee entisillä banaaniviljemillä, josta on kaunis näkymä Atlantin yli. Pilvettömänä päivänä voi nähdä jopa Teidelle Teneriffan puolelle asti.

Kanariansaaret – Aurinkoa, hiekkarantaa, merta ja golfia

Kanariansaarilla voit kävellä golfkentällä, jossa meri näkyy koko ajan taustalla 19-25 asteen lämpötilassa ympäri vuoden. Harvasta paikasta maailmassa löytyy samanlaiset edellytykset. Monet saaren golfkentistä ovat maisemaan täydellisesti yhteen kudottu. Monien kenttien ääressä sijaitsee ensiluokkainen majoitus, jossa voit pelaamisen lisäksi nauttia aurinkosta, rannoista, ravintoloista ja baareista.

Teneriffan Buenavista on Golf Plaisirin golfhelmi. Se on uniikki golfkenttä, joka sijaitsee kauniilla paikalla rauhallisessa osassa saarta.

Meloneras Golf Club on Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso.

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannalla että valikoimassamme olevilla upeilla golfkentillä. Fuerteventura Golf ja Jandia Golf muodostavat yhdessä parhaan golfpaketin. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

 

Golfisäntä Kanariansaarten kohteissamme

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Kanariansaarilla

Alk. 1.715

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Alk. 1.905

Espanja, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Kanariansaaret ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pelata golfia talvella. Gran Canaria on ehdottomasti yksi golfaajien suosituimmista saarista.